Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Menni akarok pestre, de nincs...

Menni akarok pestre, de nincs kivel?! :- (

Figyelt kérdés

15/L

legjobb bnőmnek nincs pénze most vásárolgatni :S

olyan sok barátnőm meg nincs akivel úgy el lennénk,mint a legjobb barátnőmmel. És vagy az van, hogy nem ér rá, vagy hogy nem engedik, vagy h nemtudja..

áááá..pedig menni akarok pestre vásárolgatni sulira:(

2011. aug. 1. 02:08
 1/10 anonim ***** válasza:
És tulajdonképpen most mi a kérdés? Érthető, ha a barátnődnek nincs pénze, akkor feleslegesen nem megy föl. Egyedül is be tudsz vásárolni.
2011. aug. 1. 03:21
 2/10 A kérdező kommentje:
de nem pesten lakok:D hanem pesttől kb 1 óra vonattal, és nem akarok egyedül pestre menni..
2011. aug. 1. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elmegyek veled!
2011. aug. 1. 17:51
 4/10 A kérdező kommentje:
fiú vagy? vagy lány?:Dhány éves vagy?
2011. aug. 1. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak hülyültem,nem gondoltam hogy komolyan veszed,meg ugyse jönnél el velem mert 17/F
2011. aug. 2. 11:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem vettem komolyan :D
2011. aug. 2. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Fizess valakinek hogy menjen el veled.
2011. aug. 4. 12:23
 8/10 anonim válasza:

Mehetsz egyedül is, nem kell folyton a legjobb barátnőddel lenni, vagy hívd el más barátnődet. Lehet, hogy nem vagytok a legjobb haverok, de ez változhat egy közös vásárlás alkalmával. Meg nem hinném, hogy ott ahol laksz nincs egy bolt, ahol megtudnád venni a dolgokat.

És amiatt, hogy nem tudsz kivel feljönni Pestre vásárolgatni nem kelett volna ide kiírni egy ilyen kérdést.. inkább hívtál volna fel valakit, hogy "héé, nem akarsz velem feljönni Pestre..?" az emberi ész határtalan..

2011. aug. 4. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért nem mész egyedül? Én speciel szeretek egyedül vásárolni, mert nem érzem magam feszélyezve, hogy a másik esetleg már menni akar, annyit szöszmötölhetek amennyit csak akarok:D
2011. aug. 4. 13:36
 10/10 A kérdező kommentje:
nem szeretek egyedül menni helyekre, nem szeretek egyedül sétálgatni..félek egyedül
2011. aug. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!