Szerintetek melyik a cikibb?

hát manapság elég ciki ha valaki nem borotválja magát ezeken a részeken.De hát ha nem látszódik.. a kutyát se érdekli..:D max a pasiját.. :Dmeg nekem kellemetlen lenne az érzés ,hogy szőrös vagyok ott..:S
a kitömött melltartó márcsak azért is gáz.. mert nem fogadja el saját magát olyannak amilyen.
és elakarja magával és másokkal hitetni ,hogy neki nagy a melle.
a másik pedig elég gáz ha lebukik vele:S:S

Hát, az első válaszolónak igaza van. Ha nem borotválkozol, és nem látszik, akkor az tényleg nem fog túl sok mindenkit érdekelni.
Ismerek egy nőt, aki nem borotválja a hónalját. Van barátja, és ezek szerint a pasit ez nem nagyon érdekli. De vannak olyan férfiak, akik azt szeretik, hogy egy csaj nem szőrös.
Az tényleg gázabb, ha valaki tömi a melltartóját. Inkább hordjon akkor valaki szivacsos melltartót. De ez is ugyanúgy megtéveszti valamennyire az embereket.

Hát ha őt nem zavarja hogy szőrös a hónaja és nem látszik, akkor az ő dolga. Ha neki úgy tetszik, akkor hagyja szőrösen. Viszont szerintem az már ciki, ha kilátszik...
A szivacsos melltartót minek még kitömni is?? Vagy most arra gondolsz, hogy beleteszi a kis szivacsot amit adnak hozzá?? Mert akkor lehet fogyott és nem akar új melltartókat venni. És honnan tudod, hogy kitömi? Egyik nap kisebb a melle, másik nap nagyobb? Vagy kilátszik? Vagy ő mondta??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!