Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a cikibb?

Szerintetek melyik a cikibb?

Figyelt kérdés
ha 1 lány nem borotválja a hónalját/de nem vesz fel olyan pánt nélküli pólókat/, wagy ha kitömi a melltartóját mindennel azért hogy azt higgyék hogy wan melle..?..:S:S..
2009. okt. 11. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

hát manapság elég ciki ha valaki nem borotválja magát ezeken a részeken.De hát ha nem látszódik.. a kutyát se érdekli..:D max a pasiját.. :Dmeg nekem kellemetlen lenne az érzés ,hogy szőrös vagyok ott..:S

a kitömött melltartó márcsak azért is gáz.. mert nem fogadja el saját magát olyannak amilyen.

és elakarja magával és másokkal hitetni ,hogy neki nagy a melle.

a másik pedig elég gáz ha lebukik vele:S:S

2009. okt. 11. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kitömi a melltartót az cikibb,de igazából én mindkettőt bocsánatosnak tartom.
2009. okt. 11. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Vicces:)
2009. okt. 11. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát, az első válaszolónak igaza van. Ha nem borotválkozol, és nem látszik, akkor az tényleg nem fog túl sok mindenkit érdekelni.

Ismerek egy nőt, aki nem borotválja a hónalját. Van barátja, és ezek szerint a pasit ez nem nagyon érdekli. De vannak olyan férfiak, akik azt szeretik, hogy egy csaj nem szőrös.

Az tényleg gázabb, ha valaki tömi a melltartóját. Inkább hordjon akkor valaki szivacsos melltartót. De ez is ugyanúgy megtéveszti valamennyire az embereket.

2009. okt. 11. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az, ha valaki W-t ír V helyett. Jó lenne befejezni, mert k urva zavaró
2009. okt. 11. 16:08
 6/9 A kérdező kommentje:
szivacsos melltartót töm ki mindennel..!!..
2009. okt. 11. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ha őt nem zavarja hogy szőrös a hónaja és nem látszik, akkor az ő dolga. Ha neki úgy tetszik, akkor hagyja szőrösen. Viszont szerintem az már ciki, ha kilátszik...

A szivacsos melltartót minek még kitömni is?? Vagy most arra gondolsz, hogy beleteszi a kis szivacsot amit adnak hozzá?? Mert akkor lehet fogyott és nem akar új melltartókat venni. És honnan tudod, hogy kitömi? Egyik nap kisebb a melle, másik nap nagyobb? Vagy kilátszik? Vagy ő mondta??

2009. okt. 11. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a melltartós dolog.
2009. okt. 11. 23:13
 9/9 A kérdező kommentje:
látszik, hogy kitömi de nagyon..meg egyik nap nagyobb, másnap meg kisebb..
2009. nov. 9. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!