Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi nevetségesebb/cikibb...

Mi nevetségesebb/cikibb szórakozó helyen szerintetek?

Figyelt kérdés

ha nem tudsz táncolni és csak úgy csinálsz, mintha csinálnál valamit

vagy

ha nem tudsz táncolni, és próbálsz tck -zni, de eléggé nevetségesen megy

ez úgy jött, hogy szombaton megyünk haverjaimmal, de én nem tudom táncolni, és 1ik haverom meg próbál nagyon jól táncolni, de olyan rettenetesen röhejesen táncol, mivel tck-n kívül semmit nem tud, azt is nagyon bénán.. és szóval ő mondta, hogy így meg, úgy fogunk táncolni.. és erre mondtam, hogy ő lehet, de én nem égetem magam ennyire, akármilyen részeg is leszek.. erre ő rávágta: persze, mert ilyet se tudsz..

nem is akarok de mind1 :) csak a történtet leírtam mert unatkozom :D

2010. febr. 25. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a tektonikos tánc a gázabb:D Nekünk csajoknak nem jön be ha egy oasi ilyet csinál egy disco-ban:D Amúgy meg szerintem a legtöbb pasi nem tud táncolni, mármint csak olyna pasisan:) ami aranyos. Szóval inkább maradjon ő is a normális táncnál, mert csak égeti majd magát. 17/L
2010. febr. 25. 21:57
 2/7 anonim válasza:

egyet értek. a legtöbb lány nem szereti a tck-s divatmajmokat. egyébként pedig nem feltétlenül kell egy pasinak hű de nagyon vagányan táncolnia...ha megnézed a csajok is csak rázzák magukat csak beleviszik a saját egyéniségüket :)

18/L

2010. febr. 25. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Háát... egyszer egy buliban láttunk egy srácot, próbálkozott szerencsétlen xD Mondom az egyik csajnak, hogy szóljon neki, hogy nagyon gáz, amit csinál, erre azt mondta, hogy neki bejön, hogy legalább próbálkozik... Szóval ízlések és pofonok.
2010. febr. 25. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
tanulj meg a youtube-ról táncolni =)
2010. febr. 25. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem a tecktonik tánc alapból elég gáz.
2010. febr. 25. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg a diszkó a gáz
2010. febr. 25. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen érezd jól magad. Ne a környezeted figyeld. Ha valaki jól érzi magát az meglátszik rajta és szerintem ez majdnem olyan fontos mint hogy mit csinál a zenére. Jó táncos is lehet gáz ha nem szívből csinálja.
2010. febr. 25. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!