Szerinted, ha egy lány pukizik, az cikibb, mintha egy fiú tenné ugyanezt? Miért?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 20:18
1/5 anonim válasza:
Valaki így gondolja, valaki úgy.
Sztem nem ciki.
De ha engem is megszégyenítően csinálja, azon meglepődök.:D
3/5 anonim válasza:
Nem kellene cikibbnek lennie,hisz mindenki pukizik,de fiúktól mégse annyira ciki,mint lányoktól én úgy vettem észre.Mert az a tapasztalatom,ha elfingja magát egy pasi akkor hú de vagány vagy,ha meg egy lány akkor húúú de putra .
4/5 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond amíg nem undorító hangnemben teszi és állóhelyzetben. Wc-n ülve és kádban lehet akármilyen hangja, én leszarom 😀☺️
5/5 anonim válasza:
#3 sok embert nem izgat fel a női puki, így sokan vannak akik azt mondják nagyon hátrányos dolog ha egy nő pukizik! (Itt a férfiakra gondolok legfőképp!) No de az előző válaszomra alapozva, azt mondanám van ami már tényleg határ a fingásnál is főleg a hangot nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!