Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a cikibb? Keveset inni egy...

Mi a cikibb? Keveset inni egy bulin, mert nincs pénzed, vagy keveset inni, mert nem bírod a piát?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
egyikse ciki...inkább az a ciki ha berúgsz és összehányod magad és a helyet.
2010. jún. 3. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

egyik se ciki

sokat inni ciki

2010. jún. 3. 17:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egyik se ciki, nem vagyok már tini :) viszont a férjemmel ezen vitatkoztunk, mert ő régen azért nem ivott buliban, mert nem volt túl jól eleresztve anyagilag, én pedig mert nem bírtam az alkoholt. És mindkettőnket piszkáltak érte.. Ezért lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik cikibb?
2010. jún. 3. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor az ha nincs pénze...mert ha lenne pénze akkor sokat inna, de így nem tud :D

De ez nem is inkább ciki, hanem szívás...:D

2010. jún. 3. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
sztem egyformán nem ciki a 2 dolog
2010. jún. 3. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én innék, de:

1 az esetek többségében nem telik rá

2 nem ihatok sokat mert másnap munka vagy nem akarok részegen hazaesni, hogy szüleim lássák és azt hallgassam amíg élek

3 vagy gyógyszert szedek éppen és akkor nem akarok inni

stb.

Szóval én váltogatom a "kifogásokat" :)))

Ciki, nem ciki engem még sosem cikiztek érte. Mondjuk én gyorsan lerendezem ezeket a helyzeteket.

Egyébként ha abból indulok ki, amikor a haverokkal szórakozunk (olyanok vagyunk, mint az állatok olyankor)akkor szerintem cikibb az ha valaki nem bírja a piát. Mert akkor jön az ilyen beszólás, hogy : jaj a kis k.öcsög mindjárt hanyatt vágja magát egy pohárkától, nézd már wáááháááá... há.

:D Lányoknál általában megszokott, hogy nem nagyon bírnak inni, mi úgy mondjuk az ivás férfi sport. (Amúgy én nő vagyok, de igazából csak anyám szerint :D)

Az ha valakinek nincs pénze az elég általános dolog, bárkivel megeshet. Azon annyira nem akadnak fenn mintha valaki nem bírja a piát.

De szerintem egyik sem ciki, sokat inni és a hányásban fetrengeni az ciki.

2010. jún. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!