Mi a cikibb? Keveset inni egy bulin, mert nincs pénzed, vagy keveset inni, mert nem bírod a piát?
Hát akkor az ha nincs pénze...mert ha lenne pénze akkor sokat inna, de így nem tud :D
De ez nem is inkább ciki, hanem szívás...:D
Hát én innék, de:
1 az esetek többségében nem telik rá
2 nem ihatok sokat mert másnap munka vagy nem akarok részegen hazaesni, hogy szüleim lássák és azt hallgassam amíg élek
3 vagy gyógyszert szedek éppen és akkor nem akarok inni
stb.
Szóval én váltogatom a "kifogásokat" :)))
Ciki, nem ciki engem még sosem cikiztek érte. Mondjuk én gyorsan lerendezem ezeket a helyzeteket.
Egyébként ha abból indulok ki, amikor a haverokkal szórakozunk (olyanok vagyunk, mint az állatok olyankor)akkor szerintem cikibb az ha valaki nem bírja a piát. Mert akkor jön az ilyen beszólás, hogy : jaj a kis k.öcsög mindjárt hanyatt vágja magát egy pohárkától, nézd már wáááháááá... há.
:D Lányoknál általában megszokott, hogy nem nagyon bírnak inni, mi úgy mondjuk az ivás férfi sport. (Amúgy én nő vagyok, de igazából csak anyám szerint :D)
Az ha valakinek nincs pénze az elég általános dolog, bárkivel megeshet. Azon annyira nem akadnak fenn mintha valaki nem bírja a piát.
De szerintem egyik sem ciki, sokat inni és a hányásban fetrengeni az ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!