Vajon jó-e az én ízlésem, gondolkodásmódom?
Nem vagy nyomi, azonban a többiek(a csorda) szemében az leszel valószínű. No persze az más kérdés, hogy miképpen reagálod te le ezt.
Hozzáteszem nem attól leszel művelt, hogy komolyzenét hallgatsz és sokat olvasol jó könyveket.(Vágó István is szeret olvasni és komoly zenét hallgatni).
Én is szeretek olvasni de ezzel nem vágok fel.
Mi a véleményem? Hogy egyedi vagy, és nagyon különleges. Ne adja a fennvaló, hogy beállj a többiek közé. Lehet, hogy most lenéznek, de szerinted kinek lesz jobb élete később? Annak, aki minden éjszaka a szervezetét, agyát, személyiségét rombolja, vagy annak, aki művelt, és értelmes? Ha neked ez tetszik, akkor minden rendben. Ne érdekeljen más véleménye. Az egyetlen vélemény ami számít, a tiéd. Ezt soha ne felejtsd el.
Lesznek nagyon nehéz napjaid is valószínűleg emiatt, hogy te egyéniség vagy, de akkor se állj be a csordába. Ha változik az ízlésed, az úgy rendben, de ne azért változzon, mert befolyásolnak. Próbálj leszokni a befolyásolhatóságról. Kerüld az olyan embereket akik befolyásolni akarnak. :) 15/L
Teljesen rendben vagy.Én is folyton olvastam a szünetekben, sőt órán is, a pad alatt...A klasszikus zenét is szeretem, bár én inkább a Mozart-Vivaldi-Beethoven triót szeretem, sőt , egy ideig zongoráztam is.Azért amikor tetőtől talpig bőrbe öltözve acélbetétesben szegecsekkel kiverve tombolok egy Rammstein koncerten, ezt nem igazán nézik ki belőlem...De miért ne lennék normális?Hidd el te is az vagy, csak sajnállak egy kicsit, hogy egy ilyen szar világban kell élned, hogy feltedd ezt a kérdést.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!