Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg furcsa az ízlésem, ha...

Tényleg furcsa az ízlésem, ha egyszerre szeretem a reggae-t is meg a rockot is?

Figyelt kérdés
Tehát ugyanúgy meghallgatom és szeretem mindkettőt. Ha pl olyan kedvem van, elmegyek egy rock koncertre. De van amikor inkább itthon maradok, pihenek és reggaet hallgatok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy szerinte a kettő kizárja egymást, mert a kettő ellentét. De most ez miért lenne baj? Én ezt szeretem..
2009. szept. 12. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ha iszok, alter rock, ha szívok, reggae.

természetesen nem zárja ki egymást, a normális embernek nem stílusirányzatok mondják meg, hogy mi tetszik, mi nem. :)

2009. szept. 12. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
na igen, most hogy mondod, már azt is mondták, hogy ha nem szívok akkor nem érezhetem át a reggaet, és akkor semmi értelme..én nem ellenzem ha vki szív, de én nem szeretném elkezdeni.:P
2009. szept. 12. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Hehe, én is ilyen vagyok, de kegyetlenül :D szeretek néhány rock bandát, de koncertre nem mennék el. Reggae-t imádom, a reppet szeressük, szeretem még a ska-t is :D jungle/dnb-t halgatok mostanában, meg szeretem a régi számokat is, egyszóval marhasokmindent :D de sosem fogok egy stílus szerint öltözködni. jaa meg az ilyen metálbuzákat meg az emóshaju söpredékeket is utálom, nameg a tektronik vagy mi a szerencsétlenséget is. 15/f
2009. szept. 13. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem, jó mind2-t.

Én még szeretem mellé a metált és a dancehall-t is. XD

2009. szept. 13. 00:18
 5/8 anonim válasza:
én is pont így vagyok :D 16/L
2009. szept. 14. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:

énis igy vagyok! az van, hogy a regiről azt sem tudtam micsoda, de imádtam a rockot , aztán füveztem mind állat , és rájöttem, hogy a regi a füvesek zenéje :D de betépve nem bírom a rockzenét, viszont tisztán meg imádom :D mindkettőt :D

mondjuk nekem is mondták már, hogy furcsa ez a párosítás!

2009. szept. 14. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Rockerként öltözködöm. De nem olyan vészesebben. Marhasok rockzenét halgatok meg punkot meg metált meg ilyeneket de a reggae-t is imádom meg a ska-t meg a ragga-t is. Füvezek is és iszok is. Minden érdekel. Van egy bakancs rajtam , persze ez nem be meg feltűrve meg ilyenek ,csak úgy van a lábamon. Ezen a két stíluson kívül még nagyon sok mindent halgatok. Tényleg szinte mindent szeretek csak a cigányzenét meg techno-t nemszeretem.
2010. jan. 10. 14:32
 8/8 anonim válasza:

Dettó ilyen vagyok :D alapjáraton raggát és reggae-t hallgatok, aztán innen ha változik a hangulat, akkor először (magyar) alternative rock, aztán metal, utána scream vagy hardcore, szóval bármi :D

Attól, hogy reggae-t hallgatok, még kitombolhatom magam rock-koncerten is :) Nem a stílusirányzat alakít engem, hanem én a stílusomat:) 17/L

2011. júl. 11. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!