Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyenkor mégis mit tehetnék?...

Ilyenkor mégis mit tehetnék? A húgom pénzért csinálja?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. 2 hónapja vissza kellett költöznöm édesanyámékhoz. Egy hónapos kisbabánk van, és mivel a lakásunkat a páromék most csinálják, addig visszajöttem.

Három testvérem van. 2 öcsém, és egy húgom. A húgom most 19 éves. Amikor bejelentettem hogy hazaköltözöm egy időre, és ugye idővel a kicsi is itt lesz, ő volt az egyetlen, aki ellenem volt. De rá sem ismertem, annyira. Pedig mindig jó volt a kapcsolatunk. Ez azért kicsit rosszul esett, majd felfigyeltem egy két dologra. Egy nap kb 4-5 különböző pasi megy fel hozzá. A szobám pont az övével szemben van, szóval még ha nem is figyelem, akkor is hallom. És más nap megint 4-5, de nem ugyan azok, aki előző nap, hanem megint mások. Kihívó ruhákba öltözik, és egyszerűen nem tudok másra gondolni, minthogy, talán pénzért csinálja? Vagy ha nem pénzért, ez a hobbija?Hallottam kiszűrődni hangokat, egyszerűen félreértelmezhetetlen. És csak abban az időben csinálja, amikor ő már otthon van, de anyáék még nem értek haza...Próbáltam vele beszélni,azt mondta, a haverjai,és ne kombináljak, és ne foglalkozzak vele. Szó szerint lekiabálta a hajam..Egyszerűen nem ismerek rá. Anyának már mondtam, de ő nem hiszi, hogy ő kis tökéletes lánya ilyet tenne, és félreértek valamit. Tudnék tenni valamit? Valakinek ötlet?:S

2013. máj. 31. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felnőtt ember, és nem kellene beleszólni az életébe! Az ő élete, azt csinál vele amit akar. Igen, valószínűleg pénzért csinálja, a mai világban meg kell élni valamiból....!
2013. máj. 31. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha ez a "hobbija" akkor elég érdekes húgod van. Akkor inkább már csinálja pénzért, bár annyi esze lehetne hogy nem a szülei lakásába viszi a kuncsaftokat ahol te is laksz, meg majd egy baba.
2013. máj. 31. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:

biztos pénzért csinálja....

esetleg nimfomániás.

2013. máj. 31. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Jobban fizet és kevesebb a melója mint mondjuk egy tesco árufeltöltőnek.

Ő dolga.

2013. máj. 31. 19:23
 5/6 Blackmetalmate666 válasza:

Igen, pénzért csinálja, de van egy ötletem, hogyan lehetne kideríteni, hogy biztos-e.Bebújsz a szekrényébe mikor nincs bent a szobába, és mikor jönnek a páciensek, felveszed a telóddal, hogy mi is folyik a szobában és megmutatod anyádnak a videót.

Ui.: Ha igaz, hogy pénzért csinálja, ne felejts el széttörni a fején 3-4 sörös üveget :D

2013. okt. 6. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Add meg a telefonszámát.:)
2013. okt. 29. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!