Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel vigasztalnátok a depress...

Mivel vigasztalnátok a depressziós embereket?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

ez tényleg működik:

ki szeded az ágyból vagy a kocsmából attól fügően hogy hol van és ráuszítod a szomszéd kutyáját ,így elkezd futni elkezd mozogni így felélénkül a szervezete, féfelemtől adrenalín elkezd termelődni, utána már maga fogja kívánni a mozgást.

lehet hogy hülyén hangzik de a lényeg hogy elmenjetek mozogni, vagy társaságba.

De az se ártana ha tudnánk hogy mitől depis.

2013. máj. 20. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos nem ezekkel:

[link]

2013. máj. 20. 11:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez tényleg működik:

Akkor már kipróbáltad és sikerült.

Sajnos sokféle formája van a depressziónak, és sok ok vezet idáig. Munkanélküliség, válás, gyógyithatatlan betegség, vagy a gyász. Bizonyos esetekben, szükség van gyógyszeres kezelésre, a megváltozott kémiai folyamatok miatt az agyban.

Ma sokan olyan iramot diktálnak maguknak akik dolgoznak, hogy kimeritik magukat, ez is hozzájárul a betegség kialakulásához. Azután a családtagok is szenvednek vele együtt. Lehetetlennek tartod, hogy a szeretet az egyik legfontosabb a betegség kezelésében? A mozgás, mindenképp ajánlott, a jó társaság is ahogy irtad.

2013. máj. 20. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Biztos nem ezekkel:

A cikkben biztosan arról van szó, hogy együttérző személyre van szükség.Mivel nincs önbizalma fontos, hogy felismerje, értékes ember. Mindenképp vigasztalóan kell szólni hozzá. Arra van szüksége, valaki azt mondja neki: Megértelek téged, minden rendbe fog jönni. Talán sokan egyetértenek abban, nehezen elviselhető válságos időben élünk. Ezért még sokakat kerithet hatalmába a túlzott bánat, a reménytelenség érzésével.

2013. máj. 20. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem is tudom... Én magam súlyos depressziós vagyok sok éve - rossz gyerekkor, gyász, gyógyíthatatlan betegségek - miatt és ha magamból indulok ki, szerintem igazán megvígasztalni nem lehet egy depressziós embert. Azt el lehet érni, hogy egy ideig jobban legyen, de sajnos ez olyan dolog, hogy visszatérő.

Függ attól is, hogy milyen passzban van az ember. Én bipoláris depressziós vagyok és ugye ez olyan, hogy "egyszer fent, egyszer lent". Nincs köztes állapot. Szóval amikor "fent vagyok", akkor hatnak rám az ösztönző, bátorító szavak, viszont amikor megint letargiába kerülök, akkor mondhat bárki, bármit.

Engem az tud egy kicsit jobb kedvre deríteni, ha terelik a figyelmem és ha beszélgethetek a barátokkal - akikből csak 1-2 van, de Ők tényleg mellettem állnak!

21/f

2013. máj. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!