Miért van az, hogy egy cigány ölni tudna azért, ha azt mondják neki, hogy cigány?
Figyelt kérdés
Folyamatosan büszkélkednek azzal, hogy ők cigányok, ennek ellenére szinte kivétel nélkül az összes utálja, ha cigánynak hívják! De hisz ez a származásuk, ilyenkor miért nem tudnak büszkék lenni rá? Vagy valójában szégyenlik?2009. okt. 2. 15:34
1/16 anonim válasza:
Jah ez érdekes...ki se lehet mondani, hogy cigány mert akkor már sértésnek veszik -.-"
2/16 anonim válasza:
a feketék is niggerezhetik egymást, de ha te mondod nekik, akkor elvágják a torkod. a melegeket sem b.zizhatod le, csak ha te is az vagy.
ők meg egymás között cigányoznak, ez mind ugyanaz. :)
3/16 anonim válasza:
Én is ezt vettem észre. Meg azt, hogy ha egy cigánnyal összebalhézol akkor azt mondja rád, hogy "te hülye, vagy mocskos cigány" XD Pont ő mondja nekem, mikor nem is vagyok az :D ez vicces... Ilyenkor mindig azt mondom talán nézz tükörbe kettőnk közül ki az.
4/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én cigányok jelenlétében ki sem merem mondani azt a szót...
Amúgy meg mi is megsértodhetnénk mikor leparasztoznak minket!
5/16 anonim válasza:
Nem tudom, de olyan országokban, ahol magyarul van kinn a felirat üzleteken : "Magyar ne lopj!", ott te örülnél-e, ha 'lemagyaroznának'?
6/16 anonim válasza:
A cigánypecsenyére sem mondod, hogy roma származású pecsenye. A cigány az cigány ha tetszik neki ha nem!
7/16 anonim válasza:
Az ő helyükben nem azzal büszkélkednék hogy cigány vagyok,hanem hogy cigány létemre normálisan tudok viselkedni!És csodálkoznak hogy egyszerűen undorodik tőlük az ember???Nem tudom mit vannak felháborodva ha valaki lecigányozza őket,biztos szégyellik a származásukat!Mondjuk nemcsoda...:S
8/16 anonim válasza:
Most gondolj bele... mondjuk teszem azt kövér vagy magadra a tükörbe nézve simán kitudod mondani h "hú de dagi vagyok" de ha más mondja ugyan ezt "hú de dagat vagy 'Julcsi' " de ha azt mondják rád "Jajj Julcsi túlsúlyos vagy" jobban esik :D talán ez játszódik le bennük is...
9/16 A kérdező kommentje:
Lehet ez játszódik le bennük is, de ez sztem nem túl jó példa, mert aki kövér, az biztosan nem büszke arra, hogy kövér, ennek ellentétében a cigányokkal, mert ők folyamatosan védik a kultúrájukat és büszkén vallják magukat cigánynak, ha pl. a segélyért kell sorban állni, viszont ha egy magyar lecigányozza a cigányt, akk abból biztosan verés lesz!
2009. okt. 2. 21:47
10/16 A kérdező kommentje:
Pont találtam egy jó cikket, ami egy kicsit releváns!
2009. okt. 3. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!