Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bánt? (részletek lennt! )

Miért bánt? (részletek lennt! )

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy fiú, aki állandóan bánt. Pl.: állandóan piszkál, hogy paraszt vagyok, meg minden. Pedig én nem szoktam piszkálni!! Mit csináljak hogy hagyjon békén?
2009. okt. 2. 14:40
 1/7 anonim válasza:
ez nem lehet véletlen. valszeg bejösz neki és a 'paraszozást' arra érti, hogy nem foglalkozol vele eleget. szerintem ha nem lekoptani, hanem megkedvelni akarnád, még jóban is lehetnétek (tény, hogy túlzás amit csinál)
2009. okt. 2. 14:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Pont ettől tartottam.
2009. okt. 2. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is wolt egy ilyen [hatodikos vok]

Mindneki aztmondta hogy ne töródjek vele..Először nemtörődtem jobban piszkált..Aztán elkezdtem rajta röhögni..Aztántökjóbalettünk..Járunk iss..Nem akora paraszt nagyonkedwes..(LK)imádom(KL)xdd

2009. okt. 2. 18:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. okt. 2. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:

[második]

nincs mit..És ebből am azt alkartam kihozni hogy ha leparasztoz gezdj el nevetni és mond azt hogy csak utánad vagy azt hogy lehet de te nagyonn:P

2009. okt. 2. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) :D
2009. okt. 2. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, velem is volt hasonló szitu.

Csak engem lebunkózott egy fiú...

Nem tudom, ott mondtam neki valamit, de nem hiszem, hogy engem azért kezdett el piszkálni, mert tetszem neki.

Bár az osztály lányai közül csak engem zargat ilyenekkel.

Néha már tök ideg vagyok tőle...

2009. okt. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!