Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A pénz boldogít?

A pénz boldogít?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérek!!
2009. okt. 2. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a pénz nem boldogít,csak ha sok van belőle:D

egyébként szerintem sem boldogít önmagában,mert attól még utálhatnak az emberek,lehetsz ronda,buta,beteges...de legalább az élet egyik területén jó lesz az életed,soha nem kell gondolkoznod rajta,hogy megengedheted-e még magadnak ezt a cipőt..

2009. okt. 2. 16:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Negyedik vagyok.

Sok pénz nekem sem kellene, mondjuk ha már nem kellene lakástörlesztést fizetni mindjárt boldogabb lennék, de ugye egy tanári fizetés mellett ez nem könnyű.

2009. okt. 2. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
nem, de jó ha van
2009. okt. 2. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha van pénzem, akkor van szex, mert nyugodtak vagyunk, kiegyensúlyozottak, jó kedvűek, és akkor ehhez is van kedvünk...

Ha nincs pénzünk, nincs szex, mert feszültek vagyunk, vitatkozunk, állandóan ezen megy a téma, este az ágyban is hátat fordítunk....

De írhatnék jó sok példát, amihez valóban nem kell pénz, de meghatározó, hogy van-e, vagy nincs...

2010. jan. 27. 10:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem csak annyi kéne hogy szép házam legyen, szép autóm (volvo, audi, vw) és márkás dolgaim, tehát nem ilyen több 100millió
2010. jan. 27. 16:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. júl. 20. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!