Hol lehetne megtanulni romanul, a roman nyelvet?
Figyelt kérdés
nem non ertem a roman nyelvet es szeretnem fejleszteni, mit tanacsoltok hogy tanuljam a nyelvet2009. szept. 29. 21:38
2/4 A kérdező kommentje:
na jo roman tankony fogom is erteni hogy mit ir benne
2009. szept. 30. 14:27
3/4 anonim válasza:
először is milyen állampolgár vagy?
4/4 anonim válasza:
Szerintem sehogy.
Ha kikerülsz tiszta románok közé, és nem érted, hogy mit mondanak, akkor nem jössz rá semmire.
Én se tudok románul, pedig itt élek, és nem valószinü, hogy meg tudok tanulni.
Én csak egyféleképpen tudnám elkébzelni, hogy egy magyar perfect megtanuljon románúl:
Ha van egy barátnöje, vagy valakije, aki jól beszéli mindkét nyelvet, és ketten eggyütt a románok közé mennek.
Akkor aki jól beszéli mindkét nyelvet, meg tudja magyarázni a szavakat, meg kifelyezéseket, amit mondanak a románok, plussz hallod a kiejtésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!