Skygirl2308 kérdése:
Hogyan tudnék a leggyorsabban megtanulni Románul? :$
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 11:48
1/4 anonim válasza:
Ennél mi sem könnyebb. Nyár van, irány Erdély. Elveszni nem fogsz, és ha gebasz van, mindig találsz valakit aki tud magyarul, sőt esetenként szebben is beszél mint itthon.
2/4 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért pont románul? Ott fogsz tanulni, vagy dolgozni? Mert feltételezem nem ott élsz, hisz akkor nem tetted volna fel a kérdést. Csak azért kérdem, mert nekem is ez a dolgom most nyáron, vagyis ez is.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos folyamatosan dolgozom, így a kiutázas csak pár napokra oldható meg:S Én ott születtem és kiskoromban tudtam is, de sajnos elfeledtették velem ezt a nyelvet,és újra meg akarok tanulni:( Mert szeretem. De a család nem igazán tudna és sztem nem is igazán akarna ebben segíteni:D
2011. jún. 23. 11:01
4/4 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel... ott sülettem, de én nem tanultam meg románul... én is nagyon szeretnék megtanulni, mert a szüleim mindig románul beszélnek egymás közt, ha nem akarják, hogy tudjam h miről beszélnek... megaztán a román után könnyű más nyelveket is megtanulni :) pl olasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!