Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Myvipen szerintetek az adatlap...

Myvipen szerintetek az adatlapomba túl sok az idézet? VAgy mit változtassak rajta? [lent]

Figyelt kérdés

Csővázkampó:P

Bejelölhecc...

??Visszajelölök??

Ha EgojistaPáwushGeccus wagy nembizti viiszajelölök..Végülis próbálkozni lehet:Pxd

ℓєgуéℓ нüℓує, мєят éη ιѕ αz ναgуσк,

ℓєgуéℓ нüℓує, мєят α нüℓуéк gαz∂αgσк.

нαтáятαℓαη αz éη нüℓуєѕégєм,

єz αz єgуєтℓєη נó кéρєѕѕégєм.

нüℓує ναgуσк, ∂є ηιη¢ѕ мιт тєηηι,

нιѕz ηєм ιѕ σℓуαη яσѕѕz нüℓуéηєк ℓєηηι!

éη мáѕкéρρ ℓáтσм α νιℓágσт,

нα кє∂νєм ναη, нáт кιáℓтσк!

------------------------------

мιη∂єη ρєя¢вєη єℓναяázѕσℓѕz тєℓנєѕєη, мιη∂єη тιткσѕ éяιηтéѕє∂ кєℓℓ ηєкєм. ∂є вáямι ƒáנ ηαgуση, ѕíяηι ηєм ℓáтѕz - ηєм нαgуσм. נáтѕzσм, мιηт єgу вσнó¢ α ѕzíηρα∂ση.

-------------------------------

¢ѕαℓó∂тαм ѕσкѕzσя мáя, éѕ ѕσк мιη∂єηт вáησк, α мéℓувőℓ éη ιηкáвв α мαgαѕвα νágуσм. нιáвα мση∂αηá∂, нσgу ηєм нιѕzєℓ вєηηєм, éη αккσя ιѕ тυ∂σм мαנ∂, нσgу мιт кєℓℓ тєηηєм.

ηézz яáм! мég ηєм ηőттєм ƒєℓ. να∂ α ѕzíνєм, нáт ígу ƒσgα∂נ єℓ! éѕ нα ηéнα тéνúтяα νιѕz мαנ∂ α νéя, єz α яσѕѕz ƒιú, тυ∂∂, нαzαтéя.

--------------------------------

нαℓ∂σкℓó ƒöℓ∂, ℓєgуιℓкσℓт ƒáк, ƒυℓ∂σкℓó égвσℓт ηéz ℓє яáηк. мιη∂єη ¢ѕαк ρéηz, ραρíя éѕ ѕzáм, éѕ нυℓℓαѕzαg α ℓéρтєιηк υтáη, ∂є éвяє∂ηüηк кєℓℓ, мég ηєм кéѕтüηк єℓ тαℓáη..

----------------------------------

őк«3

тιм¢ѕúú(ℓ)

вιנυυѕѕ(ℓ)

яєηкααα(ℓ)

ηση¢ѕуу(ℓ)

ѕιкααα(ℓ)

кιттукєн(ℓ)

ωινιιι(ℓ)

тιηυυѕ(ℓ)

яєηιιι(ℓ)

α∂яιιι(ℓ)

ρєтяυυѕѕ(ℓ)

мєѕѕιккє(ℓ)

єzєя éѕ мιℓℓιó ѕzó нαηgzσтт мáя єℓ, мιт ιѕ נєℓєηт α вαяáтѕág, ∂є кéт נó вαяáт ѕzóтℓαη ¢ѕєη∂נє тöввєт мση∂ мιη∂єη σкσѕкσ∂áѕηáℓ. [név]ℓ)

вαяáт αz, αкιяє ƒιgуєℓѕz, мєят ƒσηтσѕ ѕzáмσ∂яα α ѕσяѕα. éѕ ƒιgуєℓ яá∂, мєят ƒσηтσѕ ѕzáмáяα α тє ѕσяѕσ∂. вαяáт αz, αкι мєgéят - ѕ αкιт мéℓуѕégєѕєη мєgéятєѕz. ηєм тυ∂тσк єgумáѕηαк нαzυ∂ηι. тúℓ кözєℓ ναη. мιηтнα мαgα∂∂αℓ вєѕzéℓηéℓ.

[név](ℓ)

вαяáт αz, кι мєgéятéѕт кíηáℓ, нα αz éℓєт мєggуöтöя, кιηєк мιη∂ιg ναη αηηуι мσѕσℓуα, мєℓу ∂єяűѕѕé ναяázѕσℓנα α ηαρσ∂αт, кι єℓƒσgα∂ σℓуαηηαк, αмιℓуєη ναgу, ѕ вσℓ∂σg, нσgу éρρ ιℓуєηηєк ℓáт.[név(ℓ)(●)

Nah ennyi lenne..A név helyén mindig van egy név,csak nem szerettemvolnaleírni:/

2009. szept. 29. 13:52
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
undorittó.főleg ezek a betűk. olvashatatlan.
2009. okt. 3. 11:50
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz. Azonnal töröld le szerintem. Az ilyeneket mindenki kiröhögi...
2009. okt. 3. 12:41
 33/58 A kérdező kommentje:
mondom a betűk már nem ilyenek..a vipen már nem..csak itt még...itt nem lehet átjavítani:]
2009. okt. 3. 13:11
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
akkor írd ide nem ilyen betükkel mert lehetetlen elolvasni.
2009. okt. 3. 13:28
 35/58 A kérdező kommentje:

Csővázkampó:P

Bejelölhecc...

??Visszajelölök??

Ha EgojistaPáwushGeccus wagy nembizti viiszajelölök..Végülis próbálkozni lehet:Pxd

"Legyél hülye, mert Én is az vagyok,

Legyél hülye, mert a hülyék gazdagok.

Határtalan az Én hülyeségem,

Ez az egyetlen jó képességem.

Hülye vagyok, de nincs mit tenni,

Hisz nem is olyan rossz hülyének lenni!

Én másképp látom a világot,

Ha kedvem van, hát kiáltok"

------------------------------

Minden percben elvarázsolsz teljesen,

Minden titkos érintésed kell nekem.

De bármi fáj nagyon, sírni nem látsz - nem hagyom.

Játszom, mint egy bohóc a színpadon.

------------------------------------------------------

Csalódtam sokszor már, és sok mindent bánok, a mélyből én inkább a magasba vágyom.Hiába mondanád, hogy nem hiszel bennem, én akkor is tudom majd, hogy mit kell tennem.

Nézz rám! még nem nőttem fel

vad a szívem..hát így fogadj el^^

és ha néha tévútra visz majd a vér

ez a rossz fiú tudd hazatér

--------------------------------

Még vár ránk ez a föld

Ezen kell hogy éljünk szebb jövőt

Még vár ránk ez a harc

Mire vársz?

Mit akarsz?

Még vár ránk ez a föld

Van egy élet rá a vég előtt

hogy vissza adjuk még mi kölcsönben csupán a miénk

----------------------------------

Van, aki mindig, van aki egyszer

Van aki gyűlöl, wan akinek tetszel, wan aki ellened, wan aki érted, úgy kapod, ahogy kérted^^

a többíí még ilyen betű de nem volt időm átjavítaníí:/bocsíí

2009. okt. 3. 17:13
 36/58 anonim ***** válasza:
0%

nekem is hasonló az adatlapom.=P

sztem így jó=P am meg aki azt írta hg szar meg nem tudja elolvasni az azt jelenti hg elmúlt 18=P

szerintem jó íggy..=O naggyooon.=P

2009. okt. 4. 20:09
 37/58 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondta, hogy szar, az nem azt jelenti, hogy elmúlt 18, hanem, hogy van némi kritikai érzéke. Én 14 vagyok, mégis azt gondolom, hogy szar. A betűk kijavítása után is. Ennyi.
2009. okt. 4. 21:29
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

LOOOL, koszi, hogy ma este is rohoghettem! :)))

Eloszor azt hittem hogy valami provokatív hulyeség, de mikor láttam hogy komolyan is gondolod... No comment!

"Csővázkampó:P

Bejelölhecc...

??Visszajelölök??

Ha EgojistaPáwushGeccus wagy nembizti viiszajelölök..Végülis próbálkozni lehet:Pxd"

Ez amúgy mi lenne?

Szerintem rohadtul ciki, én az ilyenen maximum véresre rohogom magam, nemhogy komolyan venni az ilyet!

2009. okt. 4. 22:31
 39/58 A kérdező kommentje:

xdd..:]

MIndenki röhög rajta..Éniss..Tudoddéswagyokviccesmanci..Na joo ez tényleg hüyleség de legalább bevallom;)xddd

2009. okt. 4. 23:05
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen adatlapok azt a hatást keltik,hogy egy kényes "páwuss" csinálta,akinek életében ez a legnagyobb teljesitménye.
2009. okt. 6. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!