Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Myvipen szerintetek az adatlap...

Myvipen szerintetek az adatlapomba túl sok az idézet? VAgy mit változtassak rajta? [lent]

Figyelt kérdés

Csővázkampó:P

Bejelölhecc...

??Visszajelölök??

Ha EgojistaPáwushGeccus wagy nembizti viiszajelölök..Végülis próbálkozni lehet:Pxd

ℓєgуéℓ нüℓує, мєят éη ιѕ αz ναgуσк,

ℓєgуéℓ нüℓує, мєят α нüℓуéк gαz∂αgσк.

нαтáятαℓαη αz éη нüℓуєѕégєм,

єz αz єgуєтℓєη נó кéρєѕѕégєм.

нüℓує ναgуσк, ∂є ηιη¢ѕ мιт тєηηι,

нιѕz ηєм ιѕ σℓуαη яσѕѕz нüℓуéηєк ℓєηηι!

éη мáѕкéρρ ℓáтσм α νιℓágσт,

нα кє∂νєм ναη, нáт кιáℓтσк!

------------------------------

мιη∂єη ρєя¢вєη єℓναяázѕσℓѕz тєℓנєѕєη, мιη∂єη тιткσѕ éяιηтéѕє∂ кєℓℓ ηєкєм. ∂є вáямι ƒáנ ηαgуση, ѕíяηι ηєм ℓáтѕz - ηєм нαgуσм. נáтѕzσм, мιηт єgу вσнó¢ α ѕzíηρα∂ση.

-------------------------------

¢ѕαℓó∂тαм ѕσкѕzσя мáя, éѕ ѕσк мιη∂єηт вáησк, α мéℓувőℓ éη ιηкáвв α мαgαѕвα νágуσм. нιáвα мση∂αηá∂, нσgу ηєм нιѕzєℓ вєηηєм, éη αккσя ιѕ тυ∂σм мαנ∂, нσgу мιт кєℓℓ тєηηєм.

-------------------------------

ηézz яáм! мég ηєм ηőттєм ƒєℓ. να∂ α ѕzíνєм, нáт ígу ƒσgα∂נ єℓ! éѕ нα ηéнα тéνúтяα νιѕz мαנ∂ α νéя, єz α яσѕѕz ƒιú, тυ∂∂, нαzαтéя.

--------------------------------

нαℓ∂σкℓó ƒöℓ∂, ℓєgуιℓкσℓт ƒáк, ƒυℓ∂σкℓó égвσℓт ηéz ℓє яáηк. мιη∂єη ¢ѕαк ρéηz, ραρíя éѕ ѕzáм, éѕ нυℓℓαѕzαg α ℓéρтєιηк υтáη, ∂є éвяє∂ηüηк кєℓℓ, мég ηєм кéѕтüηк єℓ тαℓáη..

----------------------------------

őк«3

тιм¢ѕúú(ℓ)

вιנυυѕѕ(ℓ)

яєηкααα(ℓ)

ηση¢ѕуу(ℓ)

ѕιкααα(ℓ)

кιттукєн(ℓ)

ωινιιι(ℓ)

тιηυυѕ(ℓ)

яєηιιι(ℓ)

α∂яιιι(ℓ)

ρєтяυυѕѕ(ℓ)

мєѕѕιккє(ℓ)

єzєя éѕ мιℓℓιó ѕzó нαηgzσтт мáя єℓ, мιт ιѕ נєℓєηт α вαяáтѕág, ∂є кéт נó вαяáт ѕzóтℓαη ¢ѕєη∂נє тöввєт мση∂ мιη∂єη σкσѕкσ∂áѕηáℓ. [név]ℓ)

вαяáт αz, αкιяє ƒιgуєℓѕz, мєят ƒσηтσѕ ѕzáмσ∂яα α ѕσяѕα. éѕ ƒιgуєℓ яá∂, мєят ƒσηтσѕ ѕzáмáяα α тє ѕσяѕσ∂. вαяáт αz, αкι мєgéят - ѕ αкιт мéℓуѕégєѕєη мєgéятєѕz. ηєм тυ∂тσк єgумáѕηαк нαzυ∂ηι. тúℓ кözєℓ ναη. мιηтнα мαgα∂∂αℓ вєѕzéℓηéℓ.

[név](ℓ)

вαяáт αz, кι мєgéятéѕт кíηáℓ, нα αz éℓєт мєggуöтöя, кιηєк мιη∂ιg ναη αηηуι мσѕσℓуα, мєℓу ∂єяűѕѕé ναяázѕσℓנα α ηαρσ∂αт, кι єℓƒσgα∂ σℓуαηηαк, αмιℓуєη ναgу, ѕ вσℓ∂σg, нσgу éρρ ιℓуєηηєк ℓáт.[név(ℓ)(●)

Nah ennyi lenne..A név helyén mindig van egy név,csak nem szerettemvolnaleírni:/

2009. szept. 29. 13:52
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
27%
az elő válaszoló vagyok: miért kell kiábránditani szegény gyereket? ez ő , nem tudom miért kell leszólni, legalább van egyénisége nem az eszét játsza,a betűtipus télleg szar de akkor is, szerintem semmi probléma!
2009. szept. 29. 14:55
 12/58 anonim ***** válasza:
64%

én az ilyeneket el sem olvasomm, mert LUSTA VAGYOK HOZZÁN, esetleg 1-2 őt de uncsi röviden a lényeget, meg 1-2-3 idézetde nem több!!!

egyéni vélemény:P

2009. szept. 29. 14:59
 13/58 anonim ***** válasza:
80%
Ez borzalmas, ki se lehet normálisan olvasni. a közepén feladtam.
2009. szept. 29. 15:02
 14/58 anonim ***** válasza:
79%
Rémes. Ha ilyet látok, el sem olvasom, ezt is csak félig... Szörnyű. Írd át az egészet, ha jót akarsz magadnak. ;]
2009. szept. 29. 15:42
 15/58 anonim ***** válasza:
82%
ebből még egy mondatot se olvasnék el
2009. szept. 29. 15:44
 16/58 anonim ***** válasza:
87%

Csővázkampó:P

Bejelölhecc...

??Visszajelölök??

Ha EgojistaPáwushGeccus wagy nembizti viiszajelölök..Végülis próbálkozni lehet:Pxd

ja van egyénisége télleg... + még az 50 idézet is ezt bizonyítja :D én is kitudok rakni 120 idézetet akkor már egyből lesz egyéniségem??

2009. szept. 29. 16:19
 17/58 anonim ***** válasza:
94%
Hülye divat... Úgy ahogy van, letörölném az egészet a francba, és rendesen begépelném karaktertől karakterig. Ettől nem lesz senki szebb... sem jobb... Nem ocsmányolásból mondom, csak legalább Te ne legyél ennyire divatb*zi.
2009. szept. 29. 16:31
 18/58 anonim ***** válasza:
87%

Hát elég sz.ar...valami emos p.icsa vagy??? -.-

"Csővázkampó:P

Bejelölhecc...

??Visszajelölök??

Ha EgojistaPáwushGeccus wagy nembizti viiszajelölök..Végülis próbálkozni lehet:Pxd "

Csupán ezért...kur.va idegesítő és a w-zés meg a c-zés meg , hogy mindent egybe írtál . -.-

2009. szept. 29. 17:44
 19/58 anonim ***** válasza:
95%
K.rvaszar. nem ettől leszel egyéniség. töröld ki az egészet, és írj ki valami normálisat, normális betűkkel, ékes magyar nyelven, ne ezt az elbaszott "jelölhecc" meg társait.
2009. szept. 29. 17:54
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szar,meg beképzelt a szöveg. Esetleg тιм¢ѕúú meg тιηυυѕ elolvassa a szöveged,mert név után ők is ilyen divatmajmok,de másoktól csak lesajnálást várj...
2009. szept. 29. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!