Myvipen szerintetek az adatlapomba túl sok az idézet? VAgy mit változtassak rajta? [lent]
Csővázkampó:P
Bejelölhecc...
??Visszajelölök??
Ha EgojistaPáwushGeccus wagy nembizti viiszajelölök..Végülis próbálkozni lehet:Pxd
ℓєgуéℓ нüℓує, мєят éη ιѕ αz ναgуσк,
ℓєgуéℓ нüℓує, мєят α нüℓуéк gαz∂αgσк.
нαтáятαℓαη αz éη нüℓуєѕégєм,
єz αz єgуєтℓєη נó кéρєѕѕégєм.
нüℓує ναgуσк, ∂є ηιη¢ѕ мιт тєηηι,
нιѕz ηєм ιѕ σℓуαη яσѕѕz нüℓуéηєк ℓєηηι!
éη мáѕкéρρ ℓáтσм α νιℓágσт,
нα кє∂νєм ναη, нáт кιáℓтσк!
------------------------------
мιη∂єη ρєя¢вєη єℓναяázѕσℓѕz тєℓנєѕєη, мιη∂єη тιткσѕ éяιηтéѕє∂ кєℓℓ ηєкєм. ∂є вáямι ƒáנ ηαgуση, ѕíяηι ηєм ℓáтѕz - ηєм нαgуσм. נáтѕzσм, мιηт єgу вσнó¢ α ѕzíηρα∂ση.
-------------------------------
¢ѕαℓó∂тαм ѕσкѕzσя мáя, éѕ ѕσк мιη∂єηт вáησк, α мéℓувőℓ éη ιηкáвв α мαgαѕвα νágуσм. нιáвα мση∂αηá∂, нσgу ηєм нιѕzєℓ вєηηєм, éη αккσя ιѕ тυ∂σм мαנ∂, нσgу мιт кєℓℓ тєηηєм.
-------------------------------
ηézz яáм! мég ηєм ηőттєм ƒєℓ. να∂ α ѕzíνєм, нáт ígу ƒσgα∂נ єℓ! éѕ нα ηéнα тéνúтяα νιѕz мαנ∂ α νéя, єz α яσѕѕz ƒιú, тυ∂∂, нαzαтéя.
--------------------------------
нαℓ∂σкℓó ƒöℓ∂, ℓєgуιℓкσℓт ƒáк, ƒυℓ∂σкℓó égвσℓт ηéz ℓє яáηк. мιη∂єη ¢ѕαк ρéηz, ραρíя éѕ ѕzáм, éѕ нυℓℓαѕzαg α ℓéρтєιηк υтáη, ∂є éвяє∂ηüηк кєℓℓ, мég ηєм кéѕтüηк єℓ тαℓáη..
----------------------------------
őк«3
тιм¢ѕúú(ℓ)
вιנυυѕѕ(ℓ)
яєηкααα(ℓ)
ηση¢ѕуу(ℓ)
ѕιкααα(ℓ)
кιттукєн(ℓ)
ωινιιι(ℓ)
тιηυυѕ(ℓ)
яєηιιι(ℓ)
α∂яιιι(ℓ)
ρєтяυυѕѕ(ℓ)
мєѕѕιккє(ℓ)
єzєя éѕ мιℓℓιó ѕzó нαηgzσтт мáя єℓ, мιт ιѕ נєℓєηт α вαяáтѕág, ∂є кéт נó вαяáт ѕzóтℓαη ¢ѕєη∂נє тöввєт мση∂ мιη∂єη σкσѕкσ∂áѕηáℓ. [név]ℓ)
вαяáт αz, αкιяє ƒιgуєℓѕz, мєят ƒσηтσѕ ѕzáмσ∂яα α ѕσяѕα. éѕ ƒιgуєℓ яá∂, мєят ƒσηтσѕ ѕzáмáяα α тє ѕσяѕσ∂. вαяáт αz, αкι мєgéят - ѕ αкιт мéℓуѕégєѕєη мєgéятєѕz. ηєм тυ∂тσк єgумáѕηαк нαzυ∂ηι. тúℓ кözєℓ ναη. мιηтнα мαgα∂∂αℓ вєѕzéℓηéℓ.
[név](ℓ)
вαяáт αz, кι мєgéятéѕт кíηáℓ, нα αz éℓєт мєggуöтöя, кιηєк мιη∂ιg ναη αηηуι мσѕσℓуα, мєℓу ∂єяűѕѕé ναяázѕσℓנα α ηαρσ∂αт, кι єℓƒσgα∂ σℓуαηηαк, αмιℓуєη ναgу, ѕ вσℓ∂σg, нσgу éρρ ιℓуєηηєк ℓáт.[név(ℓ)(●)
Nah ennyi lenne..A név helyén mindig van egy név,csak nem szerettemvolnaleírni:/
Mikor először megláttam azt hittem
oroszul van :D
Bazz,te most komolyan arra vagy büszke , hogy egy 0 vagy és nincs egyéniséged?
"Aki a csorda utánmegy szaros füvet eszik" (vagy hogy van..)
Gratulálok.
100emberből ha 1 végigolvassa :/
az még ront a helyzeten, hogy kivannak cifrázva a betűk..
írd le mit szeretsz csinálni, kikkel, ezeket :D
15/l vagyok, de ha egy ilyet meglátok sajnos tovább nemis nézem az egész adatlapot és "hülye nyávogós beképzelt ribanc" képe tárul elém.. pedig biztos nem vagy olyan :)
xd...áá legalább 1 normális emberr(L)KöszönömIstenem..xddd
Aza nagy baj,hogy mindneki azt mondja hogy ez a nagyon bemutatkozós,hogy szia vivi vcagyok hobbím az ez meg az meg ilyenek már lejártak és csak lúúzernek néznek:]
Figyelj... egyet értek az előttem szólókkal...
ez egy egoista hisztis kábé 13-14 éves kislánynak az adatlapja:D még mindig jobb az ha "lúzernek" néznek ;Đ írd oda miről lehet felismerni miket szoktál csinálni... vagy ilyesmi... de itt nem igazán az idézetekkel lenne a baj...
a másik meg... hát én se vagyok 100/1ből... én se olvasom el ezeket a krikszkrakszos betüket :D főleg h tudom h igazából itt csak gagyi idézetek vannk... :s
beképzelt ribanc a ku!!va anyáád:@
Nemértem ebből mért ezt szűröd le amikor csak dalszövegekből részletek..Olyanok amiket szeretek..Pl:Hooligans
Caramell
Anti Fitness Club
[a krikszakszos betűket már etjavítottam az adatlapomon csak itt még ilyen]
Szóval az utolsónak köszii
Az utolsóelötti meg csak egy hülyee bun!!kó a sok közül^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!