Mi lehet velem a baj? Min változtassak?
Sziasztok.Igazából nem találtam megfelelő kategóriát a problémámnak...remélem valaki majd válaszol.
Szóval én egy 20 éves( egy hét múlva 21) lány vagyok,egyetemista.A szüleim elég szigorúan nevelnek,főleg anyukám.Olyan elvárásai voltak velem szemben,amit úgy érzek sose fogok tudni teljesíteni.Úgy érzem ezek csak halmozódnak és halmozódnak én meg belebetegszem...
Magányosnak érzem magam,mert anyám miatt nehezen megy az ismerkedés,nem mindegy neki kivel vagyok együtt.Nem vagyok már tini,és mégis függök tőle.Érzelmileg is,hiszen egyszerűen nem tudom nem azt tenni amit elvár tőlem...
Most vizsgaiidőszak van,amitől még idegesebb és érzékenyebb vagyok,de tudom hogy vége a vizsgaidőszaknak és jön a nyár és nekem az nem csupa buli lesz mint a többieknek hanem kész rémálom!2 hónapnyi szenvedés..
Nagyon sok barátom van,de épp ezaz hogy ki se tudom használni mert mindig rámsóz valami munkát..readásul a legjobb barátnőmnek súlyos próblámi akadtak így vele se oszthatom meg,mert lelkiismeretfurdalásom lenne hogy jövök én itt a hülyeségeimmel,miközben neki sokkal nagyobb baja van....
Elegem van,hogy nincs akinek ezt elmondhatom,és olyan mintha egyedül lennék..és ez borzalmas! Köszönöm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!