Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi velem a baj, min változtassak?
Egyértelmű, hogy a te követeléseid túl magasak amit le is írsz, ezzel viszont mivel nem vagy "elkeseredve" a párkapcsolatok hiányától ez nem gond még. Persze ha később akarsz akkor muszáj leszel...még ha nem is lentebb adni de nem elvárni egy pasitól, hogy minden másnap valamivel felkeltse a figyelmed. Erre jön még a kérdés, hogy írtad ugyan azt, hogy nem te vagy a világ legrosszabb embere de te mit adsz ezeknek a fiúknak egy kapcsolatban? Mert amit leírtál abból az jön le nekem, hogy te sokat akarsz de azon még csak el se gondolkoztál, hogy ők is szeretnének ám "párkapcsolatban" lenni nem pedig figyelemfelkeltők :p
Ha pasit akarsz szerintem légy türelmesebb vagy nézd az ő szemszögükből a veled való randikat és ne várj túl sokat.
19/F
Miben vársz segítséget a fiúktól vagy miben kell megérteniük? Megértő pasik vannak persze, de pl. az segíthet ha te tanulsz valamit vagy van valami munkád akkor ahhoz közelálló fiút keress. Persze ez nem lényeg, csak így biztos, hogy legalább jobban meg fog érteni és talán még segítségedre is lehet. Valamint mit értesz az alatt, hogy nem harcolnak érted? Na ez most tipikusan az a fajta probléma mikor a nő elvárja, hogy a pasi olvasson a gondolataiban és egye azt amit ő elvár különben dobom a fenébe :) Mond el a pasinak, hogy örömmel fogadod a bókokat hisz gondolom hízik tőle a májad, hogy valaki így udvarol de ha neked ez is meg az is kell akkor ezt mond el nekik különben várhatsz.
Előző voltam.
19/F
Óne! Már megint itt vagy??? Húzzál már a fenébe a fene nagy nőutálatoddal! Ne itt éld ki, hogy nem volt hajlandó lefeküdni veled senki, mert egy utolsó szánalmas senki vagy!!! Sajnálom, hogy így kell beszélnem, nem szoktam, de egész egyszerűen szánalmas, hogy mindenhol ledegradálod a nőket, hogy nekik csak a külső a fontos. Miért nem érted meg, hogy NEM, nem annyira fontos, mint te azt beképzeled!!!!!!!!!!!
Elnézést kedves kérdező. Hasonló cipőben jártam még kicsivel fiatalabb koromban (nem vagyok most se idős... csak még nem voltam túl érett..) Szerintem nincsenek nagy igényeid. Nem tudom, ezt hogy érted. Nem nagy igény, ha elvárod, hogy kiálljon melletted, viszont a 19 éves srácnak igaza van, mondd is el neki, ha szeretnél valamit. Az mindig segít! És hogy legyen hűséges és megértő? Ez sem nagy kérés. Nagy igény szerintem az, ha mondjuk elvárod, hogy jól nézzen ki, egy hibája se legyen, pénzes pasas legyen, legyen jó munkahelye, mindenben legyen flott. De nem hiszem, hogy ilyen lennél. Lehet, hogy akikkel eddig találkoztál nem voltak, hogyismondjam neked.. az igaziak, akik meg tudták volna dobogtatni a szíved. Lehet, hogy igen túl sok filmet nézel és azt hiszed mindennek úgy kell mennie, de ne aggódj, ha jön valaki, aki első látásra elrabolja a szívedet, többé nem fogod azt gondolni, hogy mindennek úgy kell lennie, mint a filmekben, mert ilyen szinte nincs is. 19 évig azt hittem, hogy a szőke herceg fehér lovon az álmaimban létezik és majd jön... de hát nem így lett, vagyis nem ilyen meseszerűen. Sok vita, bonyodalmak, de úgy gondolom, hogy mégiscsak megérte RÁ várni. Előtte én is visszatáncoltam mindig a párkapcsolatokból, mert valami hiányzott. Lehet, hogy reménytelenül romantikus alkat voltam, azóta ez változott szerencsére. Szóval fel a fejjel, úgyis hamarosan jön valaki, aki elől nem fogsz meghátrálni! Ne haragudj, hogy hosszú lett.
19/F: Hmm...lehet, hogy néha elvárom, hogy olvasson a gondolataimban...de vagyok elég "tökös", h elmondjam, ha problémám van...csak sajnos a helyzet nem változik...Na és itt merül fel bennem a kérdés, h akkor most ennyire nem figyel rám, vagy csak nem érdekli? Ettől függetlenül megint okosat mondtál. :))
másik: Végre valaki, aki teljesen átlát rajtam. Persze, h csak a külsőségek számítanak, de hát mi abban a baj, hogy egy gazdag, jóképű és befolyásos pasira vágyom? Hiszen mindenki erről álmodik, akkor én miért ne? Azt hiszem, megyek is, felveszem a legdögösebb rucimat, pakolok magamra néhány kiló sminket és fogok magamnak valami hasonló pasit. Köszönöm az építő kommentet.
B.angel: No para, tudod van az az elvem, h buta emberekkel sosem vitatkozom, mert még összekevernek velük. :) Szóval köszönöm a te tanácsaidat is, de azért nem annyira durva a helyzet, hogy szőke herceget várjak-mellesleg a szőkék nem is az eseteim(ja bocsi,külsőségek,óne) :D ---szóóval egyszerűen csak szeretem a spontán dolgokat, de az élet sajna nem ilyen. :) De azt hiszem, igazad van, idő kérdése és végül úgyis lesz olyan, aki pont jó lesz nekem. Addig meg megyek strandolni, hátha meghívnak néhány lángosra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!