Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Min változtassak? (bővebben lent)
Igazából én mindig is egy vissza húzódó személy voltam. Az a helyzet, hogy nem járok sehova. Egész nap itthon vagyok. Szerintem azért, mert nincs hova menjek. Nem szeretem a bulikat, nem tudom miért. Nem iszok, nem cigarettázok. Cigi, ivás nálam nem menő. Persze ki szoktam azért mozdulni, nem vagyok itthon 0-24h: Suli és motorozás. Ennyit szoktam csinálni, ha nem vagyok itthon.
Na most az utóbbi 1 héten mindenki azzal b@sztat, hogy szedjek már fel egy csajt... De nem megy. Nekem azok az átlagos lányok, akik buliba járnak minden hétvégén, azok nem jönnek be. Hiába, tudom ezt nem lehet megérteni.
Nem tudok hova menni. Talán merem azt is mondani, hogy nincsenek olyan haverjaim akik bulikba járnának és lenne lehetőségem velük menni.
Van valaki ilyen helyzetben? Min tudok változtatni? Azon kívül, hogy szeressem meg a buli, stb. helyeket. Ötlet.. ? bármi...
16 éves, fiú vagyok. Netes társkeresésről már rég letettem, 1 év sz@rakodás után semmi siker. Illetve tudtok valami társkereső oldalt ajánlani?
Köszönöm.
halod...NEM FOGSZ TUDNI CSAK UGY BECSAJOZNI
ez a dolog a nullárol nem sikerülhet.hát olyan 1-2-3 év megfeszitett idegörlö munka kell csak, és a végére már nem fog a visszautasitáson meg a félelmeden gondolkodni, egy akarat nélküli véglényként csapodsz oda valakihez, aki végül nem lök el...ennyi
Nem kell oda buli, hogy barátnőt találj magadnak. Nyugi le én sem vagyok túl magabiztos, meg igen a motorozás minden időmet felemészti,de hát valamit valamiért.
Ha nem akarsz bulizni, akkor elmehetsz barátaiddal pl kávézóba vagy el lehet menni szinházba is(sokan lepontoznak mert régimódi) , ismerkedni meg aztán mindenhol lehet.
Fel a fejjel sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!