Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ti mit tennétek a...

Mit tegyek? Ti mit tennétek a helyembe? Vagy mit írnátok neki

Figyelt kérdés
tetszik egy fiú és nem nagyon ismerjük egymást már egyszer nemet mondtam neki de rájöttem hogy mégis szeretem nem merek neki irni hátha azthiszi hogy nyomulok rá vagy valami ...
2013. máj. 1. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Kedves Réka!

Ha eddig nem talált másik párt magának, akkor nemes egyszerűséggel felvázolom hogy mit kéne írnod neki.

Írd meg, hogy az ominózus eset óta, komolyan végiggondoltad azt amit akkor mondott neked.

Bár te akkor nemleges döntést hoztál, mostanra megláttad benne azt amit akkor a "nyomulása" miatt nem.

... ezután jöhet a sokásós találkozzunk valahol sztori ahol kettesben lehettek egy randevú keretében!

2013. máj. 1. 18:34
 2/3 A kérdező kommentje:
igazából ő meg sem kérdezett ezt ugy tudtam meg likolta a képeimet és emlitették de ő sem mert írni és olyan cikinek tartom hogy az én osztályomba jár a lejobb lány barátnője és mindent elmond neki.Próbáltam tagadni nagyon sokáig hogy nem tetszik stb de most megváltozott róla a véleményem . én pedig ezt titokba szeretném megoldani lehet már nem is tetszem neki ?!
2013. máj. 1. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazából, a téma kérdésedben teljesen mást helyzetet írtál, mint most a megjegyzés rovatba!

Itt van egy két tanács:

Szakadj le a faceb*ok-ról, ne az alapján ítéld meg az embereket!

Az ha valaki rak egy like-ot a képedre, még nem jelenti, hogy akar is tőled valamit!

Feleslegesen stresszel-sz, azt soha ne vedd készpénznek, ha egy harmadik személy azt állítja valakiről, hogy bejössz neki!

Ha valóban tetszik neked a srác akkor old meg hogy találkozz vele kettesben, hogy tudjatok beszélgetni, ha valóban bejössz neki, akkor biztos, hogy a jövőben is akar veled találkozni.

Azon meg ne is agyalj, hogy a kettőtök kialakuló kapcsolat menyire marad titokban. (szerintem semennyire)

Mert ha a srác akarja, akkor úgy is elmondja a legjobb "barijának" és onnantól már az egész világ tudni fogja. Ezzel a részével értelmetlen foglalkozni.

2013. máj. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!