Ti mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Szeptember 3-án érkeztem Angliába. Október 1-től dolgozom egy étteremben,mint kitchen porter. A problémám az,hogy nagyon nagy honvágyam van, amit még le is kűzdenék,ha megérné, de heti 14-20 órákat kapok,ami annyira elég,hogy megéljek, mire kifizetek mindent, nem tudok félrerakni! Én pedig azzal a céllal jöttem,hogy gyűjtsek. Valamint egyedül vagyok,és nagyon magányos, nem akarom azt sem, hogy depressziós legyek. :( mit tegyek? menjek haza vagy szenvedjek tovább?2012. okt. 25. 17:03
1/3 anonim válasza:
használd a netet vissza ne gyere!!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
használjam a netet? az miben segít? Szoktam skype-olni a családommal, és olyankor majd meg szakad a szívem :( 1 hetes volt a keresztfiam,mikor kijöttem, ma már 2 hónapos. Nagyon rossz neten nézni,hogy nő :(
2012. okt. 25. 17:30
3/3 anonim válasza:
figyelj már neked van lehetőséged a technika miatt arra hogy kontaktban maradj a családoddal nekem x évig nem volt csak levél formájában..nő a keresztfiad..még jó:)ha élöben néznéd akkor is nőne nem?szerezz egy csajt vagy pasit nehogymár nem lehet ismerkedni akár neten is ha van az a csöpp szabadidöd akkor járj el valahhová akikkle melozól tuti elvinnének halloda az agyad a tested és a lelked ura és nem forditva..legyél már kemény és ne sajnáld magad..mert az a baj onnon fúj a szél,,nem hiszaem hogy a honvágy a marhaa jó magyarországi életnek szólna.. aszeretteid élnek interneten távolság nincs csak azon múlik hpgy fejben legyőződ e vagy hagyod hogy a kislelked lenyomjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!