Mit tennétek a helyembe?
Beadtam önéletrajzomat jó pár helyre, azonban ma hívtak egy helyről, ami egy új üzlet és pénteken lenne megbeszélve egy állásinterjú. Viszont egy másik üzletbe 2 hónapra keresnek embert.
Holnap derül ki, hogy a 2 hónapos helyre kit választanak.
Ha azt mondanák, hogy mondjuk én kellek, de közbe lehet egy állandó melóm is lehetne a másik helyen, akkor ti mit döntenétek? A másikat mindenképp később tudnám meg. Viszont itt nem hagyhatnám őket cserbe 1 hónap után, hogy na most átmegyek inkább máshova, mert az szem*tség lenne tőlem.
Ti inkább elutasítanátok ezt a 2 hónaposat, hátha majd a másik bejön. Vagy lehet oda mást választanak és akkor mind a kettő lehetőség ugrott.
A hosszutavu melohely interjuja elott hivott a ket honapos, hogy hogy dontok. Mondtam, hogy elutasitom...es a masikon masnap felvettek.:) Tegnap elott ota pedig be vagyok jelentve annal.:) Nem banom, hogy nem fogadtam el.:)
Am koszi a valaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!