Fiúk nektek mi jut eszetekbe elöszőr, és mi a véleményetek ha egy lány, mentős akar lenni?
előttem (bele)szóló: szerintem te inkább ne legyél mentős XD
nah, középsuliban még nem kell elsősegély oklevél vagy vizsga vagy mi. nem nézi a kutya se. felsőoktatásban meg már nem kell. mert oda meg kevés hogy nézegessék. az elsősegélynek sokkal inkább az a lényege hogy használd ha szükséges. de mint papír nem ér semmit. (max jogsinál) és hajrá:D legyél mentős! (szat)
Nem értem a "hozzászólásod" azt meg pláne hogy miért sértegetsz.Valami gond van a szöveg értelmezéseddel.Gondolom nem vagy több 14 évesnél.
Olvast el még párszor a kommentem.Azt kérdezted hogy mi a véleményünk a mentő lányokról.Mi lenne?Azt várod hogy áradozzunk hogy húú micsoda hős lehetsz?Inkább megmosolyognivaló hogy olyanért lelkesedsz ennyire amit nem ismersz egyáltalán.Mert tudod a mentőzés az a betegellátásról szól nem pedig a szirénázgatásról.A te kérdésed pedig a külsőségekre irányul szerintem.Továbbá a kérdésedet is megfogalmazhattad volna értelmesebben is.Ez a "mentős lány" elég vicces,mert akkor van "rendőrös nő" is.Remélem legalább a mentő felépítésével tisztában vagy legalább,és tudod hogy tiszten kívül más helyet nem tölthet be nő,ahhoz meg főiskola kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!