Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mi jut eszetekbe...

Fiúk nektek mi jut eszetekbe elöszőr, és mi a véleményetek ha egy lány, mentős akar lenni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

előttem (bele)szóló: szerintem te inkább ne legyél mentős XD

nah, középsuliban még nem kell elsősegély oklevél vagy vizsga vagy mi. nem nézi a kutya se. felsőoktatásban meg már nem kell. mert oda meg kevés hogy nézegessék. az elsősegélynek sokkal inkább az a lényege hogy használd ha szükséges. de mint papír nem ér semmit. (max jogsinál) és hajrá:D legyél mentős! (szat)

2009. dec. 2. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Semmi.
2010. márc. 13. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Főleg úgy semmi,hogy úgy akar mentő lenni hogy soha életében nem vonult még egy centit sem,soha nem hányták arcon vérrel,soha nem lett könyékig véres,sz@ros,hugyos,nem került még extrém veszélyhelyzetbe pl támadás.A való életben máshogy néz ki mint ahogy kívülről látszik kedves kérdező.Meg kell előbb tapasztalnod milyen az eü-ben dolgozni,meg a fizudből (nem) kijönni.
2010. márc. 13. 17:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha te így látod akkor sz*r mentős vagy.(Ha egyáltalán az vagy, ha pedig nem az, akkor nem látod az értelmét.)
2010. ápr. 17. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem értem a "hozzászólásod" azt meg pláne hogy miért sértegetsz.Valami gond van a szöveg értelmezéseddel.Gondolom nem vagy több 14 évesnél.

Olvast el még párszor a kommentem.Azt kérdezted hogy mi a véleményünk a mentő lányokról.Mi lenne?Azt várod hogy áradozzunk hogy húú micsoda hős lehetsz?Inkább megmosolyognivaló hogy olyanért lelkesedsz ennyire amit nem ismersz egyáltalán.Mert tudod a mentőzés az a betegellátásról szól nem pedig a szirénázgatásról.A te kérdésed pedig a külsőségekre irányul szerintem.Továbbá a kérdésedet is megfogalmazhattad volna értelmesebben is.Ez a "mentős lány" elég vicces,mert akkor van "rendőrös nő" is.Remélem legalább a mentő felépítésével tisztában vagy legalább,és tudod hogy tiszten kívül más helyet nem tölthet be nő,ahhoz meg főiskola kell.

2010. ápr. 20. 16:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon negatív a gondolkodásod! Nem tudom , amikert írtál azt tapasztalatól vagy hallomásból tudod remélem csak halomásból mert egy ilyen egészségügyis kezébe nem szeretnék kerűlni. Javaslom ha ilyen pályán dolgozól válts mielőtt még depisebb leszel.
2010. ápr. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!