Milyen lány jut eszetekbe a Tímea név hallatán?
Hát, van egy Tímea nevű barátnőm, de most nélküle próbálok egy lányt elképzelni.. Hát, az egyik: fekete hajú (vagy sötét), közepes testalkatú (nem hájas, csak izmosabb, húsosabb inkább), magas (és pont ezért nem kövér), nem követi a divatot csak úgy nagy vonalakban (remélem érthető), meg olyan sportosabb típus öltözködésben..
A másik: szőke, vékony, nem magas inkább alacsonyabb, nem követi a divatot, inkább dark-osan öltözködik (pl. fűző, fekete csőgatya, hozzá piramis szegecses öv, tornacipő vagy ilyen ska-kockás fekete-fefér vagy fekete-lila remélem érthető)
Hát, nekem ez a 2 féle ember jutott hirtelen eszembe.
nekem a nővérem jut eszembe, aki: magas, közepes testalkatú, rövid barna haj, nőies.
Belsőleg: vicces, őszinte, imád nevetni, okos, néha nagyon ciki helyzetekbe hozza magát, de nem szégyelli, inkább saját magán röhögve meséli mindenkinek :) ezt irigylem benne :) és szerintem a Tímea név is szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!