Az Enikő névről milyen lány jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
Írd le hogy ha meghallod az Enikő nevet, milyen kinézetű lány jut eszedbe, és milyen tulajdonságokkal. Ne hírességeket írj!2011. aug. 21. 10:09
1/15 anonim válasza:
Tudom, hogy azt kérted, ne hirességet irjunk, de nekem mégis Mihalik Enikő modell ugrik be elsőnek. Szökés haj, magas, vékony.
2/15 halibel válasza:
eszenyi enikő :D bocs. de csak ez jut eszembe :))
3/15 A kérdező kommentje:
Légyszi, egy hétköznapi lányról van szó
2011. aug. 21. 10:17
4/15 anonim válasza:
nekem egy széles arcú, középhosszú hajú (tehát nem egészen a vállig leérő) és középmagas/kisnövésű emberke.rúzsozott szájjal.olyan erős pirosan vagy vörösesen/bordósan.
de ez mindenkiben különbözik sztem, mert ez a "kisgyerekkori emlékekhez" fűződik... volt egyszer egy enikő aki így nézett kb ki.. és nekem így ragadt meg az enikő. a pistáról például bajszos emberke ugrik be.. mert kiskoromban ismertem egy pistabácsit és bajsza volt. =].
5/15 A kérdező kommentje:
Igen az utolsónak igaza van
2011. aug. 21. 10:23
6/15 anonim válasza:
sovány,fekete hajú,fehér bőrű,átlagos magasságú csaj
és egyenes a haja és frufruja van a haja meg kb a válláig ér
csendes,visszahúzódó
nekem ez jut eszembe :D
talán azért mert évfolyamtársamnak is ez a neve ..xD
7/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azért
2011. aug. 21. 10:58
8/15 halibel válasza:
ja megvan. közepes magasságú, kicsit félénk, kissé duci, szőke hajú, fonattal, barna szem.
10/15 anonim válasza:
Az első Enikő, akit ismertem. Csúnya és buta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!