Németre lefordítani ezt a mondatot valaki?
Figyelt kérdés
Messziről látni lehet a sziklán,tornyokkal és ablakokkal,a szép és romantikus Mesekastályt Neuschwansteint, ahogy a Bajor 2.Lajos magának elképzelte.
légyszi még ma köszönöm
2009. szept. 26. 13:31
2/11 A kérdező kommentje:
ezeket már próbáltam de olyan hülyeséget adott ki
2009. szept. 26. 13:44
3/11 anonim válasza:
Bereits vom Weitem ist auf dem Fels das romantische Märchenschloss Neuschwanstein mit seine Türmen und Fenstern erkennbar, so wie es sich der Bayerische König Ludwig der II. vorgestellt hat.
4/11 anonim válasza:
bocsi, apró hiba, ez a helyes:
Bereits vom Weitem ist auf dem Fels das romantische Märchenschloss Neuschwanstein mit seinen Türmen und Fenstern erkennbar, so wie es sich der Bayerische König Ludwig der II. vorgestellt hat.
5/11 anonim válasza:
Mihez kell neked ez a bonyolult mondat? :)
6/11 anonim válasza:
Én így fordítottam volna:
Das schöne und romantische Marchenschloss mit seinen Turmen und Fenstern ist bereits vom Weiten zu sehen, wie sich es der bayerische Ludwig der zeite vorgestellt hat.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat kiselőadást kell tartanom és ahoz
2009. szept. 26. 14:23
8/11 anonim válasza:
14:21
ez is jó, csak "....Ludwig der zeite ..." ez a rész nem annyira :)
én meg kihagytam a "szépet" :)
9/11 anonim válasza:
és igaz, hogy nincs a szövegben a "király" de azt feltétlenül bele kellene venni, hogy király volt.
10/11 anonim válasza:
Milyen suliba kell ilyen komoly szöveg? Egyetemre referátum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!