örülnél neki, hogyha legalizálnák a cannabis fogyasztást Magyarországon?
ja bocs, kijavítom magam: állbavágni-t írtál.
amúgy grat, állba vágnál egy nőt. kemény vagy.
Egyénenként:
1. 60 féle gyógyhatású anyagot tartalmaz
2. fájdalomcsillapító hatású
3. stresszoldó
4. nincs sejtroncsoló hatása (ellentétben pl. az alkohollal)
Az országnak:
1. évi 60milliárdos bevételt hozna ( Havas mondta a Hőmérőben)
2. több lenne a békés ember:)
Hirtelen ennyid de csak mert sietek.
ezeknek a nagy része ráhúzható a kokainra és a heroinra is...legalizáljuk mindet akkor!!
Havassal érvelni ez nagyon jóóó!:D
Nagyjából egyik sem húzható rá se a kokainra se a heroinra szóval ezt elbasztad:D Tény: a heroin fájdalomcsillapító a kokain pedig köhögéscsillapító. Egyéb jótékony hatásuk nincs.
Ami a pénzt illeti nem ő találta ki elhiheted. Azért írtam hogy mielőtt kötekszel szépen be tudod pötyögni gúúgliba meg tudod nézni a műsort ami egyébként pont ezt a témát feszegeti.
De ha ennyire jártas vagy a témában mondj már ÉRTELMES ellenérveket!
közel sem vagyok jártas!én szeretek tanulni az okosabbaktól!:D jól érvelsz és ennyi.
annyira gyógyszer, mint a többi előbb felsorolt.. ha neked az a meggyőződésed, hogy ez jó akkor legyen!de ebben az országban sokkal több olyan homofób ember van, mint én hál istennek!:D egy Havas műsortól meg nem vágom magam hagyatt, mert ugyebár a liberális média által cigánybűnözés sincs, meg még oly sok mindent elferditenek..MEGLÁTJUK mit hoz a jövő!
Ne menjünk el ilyen irányban de a liberális médiának igaza is van mindabban amit leírtál.
Egyébként igen minden drog gyógyszer valamire, pont azért hívják drognak. Ez a szó eredetileg a gyógynövények hatóanyagát takarta. Csak nem mind1 hogy mekkora addiktivitással bír egy ilyen hatóanyag. A THC szerencsére jó kicsivel. Olvasd el ezt a cikket ha van hozzá türelmed:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!