örülnél neki, hogyha legalizálnák a cannabis fogyasztást Magyarországon?
ez a NEMNEM NEM elég buta válasz:DDD
ordít róla, hogy ha meghallod a "drog" szót, már tombolsz ellene, hogy az rossz, rossz rossz dolog...
én örülnék neki, hiszen a tiltásnak semmi értelme, csak eszi a rengeteg pénzt ( a ti adótokból). na meg persze tömi az ezzel nagy tételben foglalkozó emberek zsebét...(vagyis a valódi bűnözőkét)
a tiltás nem tartja vissza a fiatalokat, ezért írtam, hogy nincs értelme. aki szeret szívni, az akkor is szív ha tiltott.
nem is hinnétek, hogy mennyi ember füvezik ma Magyarországon. gazdagok, szegények egyaránt. felnőttek, fiatalok úgyszintén.
de ebben az országban egy jó darabig nem fogják engedni, pontosan az ilyen máig élő elképesztően buta tévhitek miatt.
élvezed a saját magad oltását?:)
olvass vissza, így nem hozod magad kellemetlen helyzetbe. elég szomorú, hogy húsz évesen ilyen értelmi szinten vagy.(a gyökerek vagytok nem érv;)
látod ez a lényeg, hogy nekem sosem jutna eszembe betépve, hogy orrba vágjalak :)
az utolsó hozzászólásoddal nem tudok mit kezdeni, reménytelen eset vagy, szerintem te is érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!