Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy változzak meg? Mit...

Hogy változzak meg? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ilyen fiús lány vagyok.

Böfögök.meg legtöbbször fiúsan is öltözködök

úgy viselkedek meg csúnyán beszélek tiszta srác vagyok már néha. utálom ezeket a rózsaszín meg iesmi színeket.

Ezért csak havernak vagyok jó ...

szeretnék megválltozni lányos lenni de nem megy.

mindig előjön belőlem.

megverem őket de ők meg hadják.

de van aki már úgy néz mint egy hülyét hogy ehe mit képzel magáról.

kicsit csajosodni szeretnék.

2009. szept. 25. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is, biztos nem fog egyik percől a másikra menni. Próbáld szépen lassan elhagyni a fiús szokásokat. Kezdve a verekedéssel, büfögés, öltözködés és így tovább. Mindig minden lépésed előtt gondold végig, h egy "csajos" lány csinál-e ilyet. Ha nem, próbáld meg nem megtenni. Biztos nehéz lesz teljesen márként viselkedni, épp ezért fokozatosan csináld. :)

És lehet, h érdemes lenne új barátokat szerezni. Ez csak magánvélemény, meg is magyarázom: Sztem a mostani haverjaid nem fognak egy könnyen lányként (esetleges barátnőként) rád nézni. Már megszokták, h ilyen vagy, és gondolom kedvelnek is. Ha azt szeretnéd, h valaki a csajos oldaladat is felfedezze, lehet, h nem hozzájuk kell fordulni. :)

Sok sikert!

2009. szept. 25. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is hasonló cipőben járok, ezért a legtöbb fiú csak haverként néz rám, és úgy is bánnak velem. Bunkózunk egymással, meg ilyesmik... De az utóbbi időben rájöttem, hogy jól esne egy kis gyengédség...

Szerintem kezdd azzal, hogy leszoksz a böfögésről. XD Vagy legalábbis fiúk előtt ne csináld. És máris máshogy kezeled őket, adsz arra, hogy jobb formádat mutasd előttük. A másik, amin fennakadt a szemem: hogy megvered a lányokat?! Ártottak neked? Ha nem, de egyszerűen csak élvezed az erőszakot és a hatalmat mások felett, akkor kezdj bele valami sportba/küzdősportba, hogy leküzdhesd ezt a késztetést.

Lehetsz csinos zöld, meg kék színekkel is! Milyenek a fehérneműid? Úgy tűnhet, hogy ez egy jelentéktelen kérdés, de igenis számít! Kezdd azzal, hogy felveszel egy szexi alsót, vagy egy csinos melltartót. Senki nem látja, így nem is számít azonnal radikális változtatásnak, mégis, te magadban érzed, hogy milyen csinos lehetsz bennük. Máris kis nőiesség. :) Aztán jöhetnek a szoknyák... Szóval hajrá, menni fog. :)

2009. szept. 25. 22:25
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi. de ewlőször is nema lányokat verem hanem a fiúkal (hülyülésből) szórakozásból verekszünk,lögtösődünk. meg hogy ide kérem zu egy pofont neki xD

ja és ha számít 13 vagyok és még lapos vagyok (sajnos) :( :S

és nem vagyok elégedett magammal sem.

de már voltam sokszor szerelmes a haverokba de azok mindig csak azt modnták h jó haver de semmi több...

szal volt má pár elutasításom...

meg amikor felvettem multkor egy rózsaszínt mondtáék hogy jobb ha fiús maradok meg ilyesmi.

2009. szept. 26. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:

köszi. de ewlőször is nema lányokat verem hanem a fiúkal (hülyülésből) szórakozásból verekszünk,lögtösődünk. meg hogy ide kérem zu egy pofont neki xD

ja és ha számít 13 vagyok és még lapos vagyok (sajnos) :( :S

és nem vagyok elégedett magammal sem.

de már voltam sokszor szerelmes a haverokba de azok mindig csak azt modnták h jó haver de semmi több...

szal volt má pár elutasításom...

meg amikor felvettem multkor egy rózsaszínt mondtáék hogy jobb ha fiús maradok meg ilyesmi.

Hát, ha a fiúkat vered hülyülésből, az nem olyan gáz. :) Azt én is szoktam... XD De attól függ tényleg, hogy a haverok közül szeretnél-e barátot, mert ha igen, a bunyóról is le kell szokni. :/ (dekááár... )Ó, 13 évesen, akkor a melltartós rész még hanyagolható, de egy csinos alsó tuti jót tesz a nőiességednek. :) Nem kell azonnal rózsaszín, főleg ha nem is szereted! Azon, meg ne csodálkozz, ha elutasítanak, mert ha nem teszik, elvesztenek egy havert. Ebben a korban, meg a fiúknál még a haver előrébb van, mint a szerelem. :) Talán érdemesebb tényleg más fiúk után nézni, (mmint szerelemben! a barátok attól még maradhatnak :) talán még az egy-két évvel idősebbeket is megpróbálhatod. :)

2009. szept. 26. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi, hogy bemásoltam a válaszod, csak úgy könnyebb volt válaszolgatni, hogy előttem volt. XD És elfelejtettem kitörölni.
2009. szept. 26. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
barátkozz a fiúkkal rendezz böfögö versenyeket:D.Amúgy van egy ilyen osztálytársam is szokott rendezni.
2010. febr. 26. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Htt sztem otthon elmegy a böfögés :P

jó igaz mi is szoktunk a fiúkkal a suliban...de 1× már eltudtam böfögni h kurv**nyád így egybe :D^^

am sztem nem muszály h rózsaszínben járj ha nem szereted,sztem megteszi a lila v a türkizkék.

És először a viselkedésen változtass,mert kicsit olyan buz*snak találom (van itt 1 csaj aki így csinál) h ilyen kicsit csajosabb ruhába van,és naon rövid a haja,meg tiszta fiús. és összezavar a 2... remélem tudtam segíteni :)

Jah és hülyülhetsz a fiúkkal énis szoktam,de tudják h tudsz velük komolyan is beszélni ha kell :)

15/L

2010. júl. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!