Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valaki hasonló helyzetben?...

Van valaki hasonló helyzetben? Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, most kezdtem az MSc-t, anno kihagytam a gólyatábort és a gólyabált, azt hittem majd előadásokon megismerem az évfolyamtársaimat, de annyira zárkózott voltam és vagyok, hogy azóta az eltelt 3 és fél év alatt a szobatársaimon kívül ismerek kb.8 embert, de őket sem barátnak nevezném, csak havernak, akikkel beszélünk pár szót, ha összefutunk, de semmilyen közös programra nem megyünk el. Most a szakirányomon kb. 30-an vagyunk az órákon. Szeretnék beilleszkedni, de csak 1 srácot ismerek és nem tudom, hogyan kellene szocializálódnom, úgy értem senki nem szól hozzám, én pedig nem merek/tudok mit mondani. Önbizalomhiányom van, ami több dologra vezethető vissza: csúnya az arcom, szabálytalan a fogsorom, unalmas vagyok, nagyon szegény családból származok. Még barátnőm sem volt soha, már kezdek bepánikolni. Mit kéne tennem, hogy legyen életem?

23/f

2011. febr. 16. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát például vedd fel a szaktársaidat fészbukkra. Ha lájkolod a vicceiket, vagy néha hozzászólsz valamihez, az jó kiindulás. Aztán, ha meghallod, hogy a társaság inni megy, vagy ilyesmi, kérdezd meg, nem mehetnél-e. Én ugyan bsc-s vagyok, de így csinálnám...
2011. febr. 16. 19:15
 2/2 anonim válasza:
Először is ne érezd azt hogy muszály népszerűnek lenned. Nekem pl. egyetlen egy igazi barátnőm van születésem óta és legfeljebb 10 ismerősöm a rokonaimon kívül és mégis boldog vagyok,nem szükségesek felszínes,fölösleges kapcsolatok. nem muszáj a többséghez kapcsolódni ha nem érzed hogy feltétlenül szükséged van rájuk. Szerintem azokon a helyeken ismerkedj ahol magabiztosabbnak érzed magad és olyan dolgokról kezdeményezz beszélgetést és olyan irányba amihez értesz,akkor magabiztosabban tudsz megnyilvánulni. nem muszáj buliban ismerkedni,ott ismerkedj ahol nyugodtabb vagy,akárhol is van. úgyis ott találod meg a hozzád illőt,nem máshol
2011. márc. 14. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!