Van valaki hasonló helyzetben? Hogyan változzak meg?
Egyetemista vagyok, most kezdtem az MSc-t, anno kihagytam a gólyatábort és a gólyabált, azt hittem majd előadásokon megismerem az évfolyamtársaimat, de annyira zárkózott voltam és vagyok, hogy azóta az eltelt 3 és fél év alatt a szobatársaimon kívül ismerek kb.8 embert, de őket sem barátnak nevezném, csak havernak, akikkel beszélünk pár szót, ha összefutunk, de semmilyen közös programra nem megyünk el. Most a szakirányomon kb. 30-an vagyunk az órákon. Szeretnék beilleszkedni, de csak 1 srácot ismerek és nem tudom, hogyan kellene szocializálódnom, úgy értem senki nem szól hozzám, én pedig nem merek/tudok mit mondani. Önbizalomhiányom van, ami több dologra vezethető vissza: csúnya az arcom, szabálytalan a fogsorom, unalmas vagyok, nagyon szegény családból származok. Még barátnőm sem volt soha, már kezdek bepánikolni. Mit kéne tennem, hogy legyen életem?
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!