Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szemét lennék, ha csicskáztatn...

Szemét lennék, ha csicskáztatnám anyám szemét pasiját?

Figyelt kérdés
Az előbb hosszan leírtam a sztorit, de véletlenül töröltem és nincs kedvem megint hat oldalt írni, szóval a lényeg annyi, hogy van egy képem arról, hogy a hülyegyerek csókolózik valakivel és a hallgatásomért cserébe (hehe, hát persze), tervezek egy barátságos kis bevásárló túrát. Lehet ebből bajom?
2013. ápr. 20. 11:01
 1/5 eNerdzsy ***** válasza:

Amint az életben lenni szokott valószínű, hogy édesanyád rá fog jönni, hogy átverik. Idővel pedig azt is megtudja majd, hogy te segítettél eltitkolni a dolgot pár új cuccért cserébe.

Visszataszító amit leírtál. Nem lehetsz büszke magadra.

2013. ápr. 20. 11:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Félreértesz, amint megkaptam, amit akarok, már meg is mutatom neki a képet!
2013. ápr. 20. 11:29
 3/5 A kérdező kommentje:
De most tényleg én lennék a szemét, ha kicsit megkopasztanám a szerencsétlenjét, mielőtt anya jóindulatára bíznám?
2013. ápr. 20. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Megtetted? :)

Remélem igen. :D Szerintem az ilyen mindig megérdemli.

2013. máj. 1. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó ötlet ,kopaszd meg aztán jöhet a nagy leleplezés és ha anyukád meg számon kér ,hogy miért volt vele görény akkor mond meg ,hogy miért ő nem volt az veled? Most megkapta.Tudom ,hogy nem aktuális ,de írd már le mi volt?
2014. jan. 26. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!