A macskahús vagy kutyahús milyen ízű?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ,hogy van macskám is meg kutyám igaz nemnagyon kedvelem őket de belegondoltam h milyen lehet az ízük? Csak azért jutott eszembe mert hallottam olyat ,hogy van olyan ország ahol megeszik őket..:S
Valaki kóstolta már ,hogy milyen ízű?
A kutya vagy macskahús a jobb?
2009. szept. 24. 14:45
41/47 A kérdező kommentje:
"Jövel Jézus, légy vendégünk, áldd meg amit adtál nékünk.
Add hogy váljon egészségünkre, másoknak is adj belőle!
Ámen "
Köszönöm szépen:P
2010. febr. 15. 05:18
42/47 anonim válasza:
Az olaszok is előszeretettel eszik,nemcsak a kínaiak.És én a "Tüskevár"-ból Matulára hivatkoznék,mikor a gyerekek sajnálták a kis szárcsákat,valami ilyesmit mondott:"persze,de a tálban már egészen máshogy néznek ki."
43/47 SemiAuto válasza:
Ne hallgass a sok idiótára! Mindenek előtt ne szégyelld magad amiatt, hogy érdekel a kutya-macska íze! Semmilyen törvény nem tiltja, hogy megedd! Állat=hús=étel Minden más csak egyéni ízlés kérdése.
45/47 anonim 

válasza:

Amit eddig olvastam a commentjeidből lehet hogy már késő de téged komoly gyógyszeres kezeléshez kéne fogni beteg vagy! ÉS EZT KOMOLYAN GONDOLOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!