Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A macskahús vagy kutyahús...

A macskahús vagy kutyahús milyen ízű?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi ,hogy van macskám is meg kutyám igaz nemnagyon kedvelem őket de belegondoltam h milyen lehet az ízük? Csak azért jutott eszembe mert hallottam olyat ,hogy van olyan ország ahol megeszik őket..:S

Valaki kóstolta már ,hogy milyen ízű?

A kutya vagy macskahús a jobb?

2009. szept. 24. 14:45
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

"Jövel Jézus, légy vendégünk, áldd meg amit adtál nékünk.

Add hogy váljon egészségünkre, másoknak is adj belőle!

Ámen "

Köszönöm szépen:P

2010. febr. 15. 05:18
 42/47 anonim válasza:
Az olaszok is előszeretettel eszik,nemcsak a kínaiak.És én a "Tüskevár"-ból Matulára hivatkoznék,mikor a gyerekek sajnálták a kis szárcsákat,valami ilyesmit mondott:"persze,de a tálban már egészen máshogy néznek ki."
2011. ápr. 20. 08:05
 43/47 SemiAuto válasza:
Ne hallgass a sok idiótára! Mindenek előtt ne szégyelld magad amiatt, hogy érdekel a kutya-macska íze! Semmilyen törvény nem tiltja, hogy megedd! Állat=hús=étel Minden más csak egyéni ízlés kérdése.
2012. nov. 29. 20:37
 44/47 anonim válasza:
83%
én is megenném a macskákat!
2014. jún. 11. 18:03
 45/47 anonim ***** válasza:
0%
Amit eddig olvastam a commentjeidből lehet hogy már késő de téged komoly gyógyszeres kezeléshez kéne fogni beteg vagy! ÉS EZT KOMOLYAN GONDOLOM!
2016. febr. 26. 21:20
 46/47 anonim ***** válasza:
36. Ez komoly?
2017. aug. 11. 23:58
 47/47 anonim ***** válasza:
Te patkányhúsú!
2024. ápr. 2. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!