Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A macskahús vagy kutyahús...

A macskahús vagy kutyahús milyen ízű?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi ,hogy van macskám is meg kutyám igaz nemnagyon kedvelem őket de belegondoltam h milyen lehet az ízük? Csak azért jutott eszembe mert hallottam olyat ,hogy van olyan ország ahol megeszik őket..:S

Valaki kóstolta már ,hogy milyen ízű?

A kutya vagy macskahús a jobb?

2009. szept. 24. 14:45
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
53%
Neked még fakockát se adnék a kezedbe, nem hogy állatot... Sürgősen ajándékozd el azt a két szerencsétlent, még mielőtt megéheznél!
2009. szept. 24. 16:46
 12/47 anonim ***** válasza:
76%
Egyik sem, mert a ragadozóknak alapból nem túl jó a húsuk. De van egy ötletem, biztos van, aki örömmel venné az állataidat, te pedig kezdd érdekes táplálkozásod ló-ás medvehússal.
2009. szept. 24. 17:17
 13/47 anonim ***** válasza:
56%

Jézusatyaúristenem a Máriában xDxDxD Jó viccen kívül:

Azokat az állatokat már holnap reggel el kéne ajándékoznod azt a kettő szegény szerencsétlen állatot.. kérlek amint látom nálad nem lehet jó soruk.. Hogy bírták ki azt a 3 hosszú évet????

Kíváncsi lennék rá.

2009. szept. 24. 20:31
 14/47 A kérdező kommentje:

Hát én kaptam őket de nem nagyon foglalkozok velük :S

szüleim szokták őket etetni.

2009. szept. 24. 20:36
 15/47 anonim ***** válasza:
90%

állítólag Magyarországon is árulnak suttyomban pult alatt kutya és macskahúst a kínaiak, de csak egymásnak. ha te akarnál venni, biztos azt hinnék, hogy rejtett kamerával érkeztél...

egyébként szerintem se lehet jó, nem véletlen, hogy nem eszünk ragadozókat...

2009. szept. 24. 23:19
 16/47 anonim ***** válasza:
57%
Egyél patkányt!Azt is megeszik némelyik országban!!És igenis beteges gondolkodásra vall mert hiába eszik kínában mi itt élünk Magyarországon és itt normális embernek nem jut eszébe ilyesmi.A szomszédom sem kedvelem de nem érdekel,hogy milyen lehet az íze inkább az ,hogy milyen jó lenne ha elköltözne!!
2009. szept. 25. 15:20
 17/47 anonim ***** válasza:
66%

"Gondolom a nőknek jobb lehet a húsa mert ők úgy mondd nem dolgoznak annyit mint egy férfi..(általában)

nem tudom ,hogy a te melyik osztályba tartozol de szerintem az én húsom nem ízlene neked inkább a tiéd nekem, ezt csak abból gondolom amit előző mondatomba leírtam."

Milyen elmés!!!!A logika királya!!!

2009. szept. 25. 15:23
 18/47 anonim ***** válasza:
57%

Itthon macskát, kutyát levágni nem elfogadott, jól be is csuknának érte állatkínzásért + jön az ÁNTSZ.

Amúgy a kérdés nem rossz(nem értem mi a rossz abban, ha valaki kíváncsi). Sztem a macska túl inas, kutyán talán több hús lehet.

(Megjegyzem, ha az én kedvenc állatomat más jóízűen fogyaszthatja, akkor miért ne lehetne elgondolkodni, hogy más kedvencének milyen íze lehet, és persze ez nem egyenlő azzal, hogy ezt én vagy a kérdező meg is teszi. Gondolkodni csak lehet nem?)

2009. szept. 25. 16:07
 19/47 A kérdező kommentje:

Bocsánat ha akárkit is megbántottam vagy felháborítottam azért mert belegondoltam olyanba amibe más nem nagyon szokott szerintem ebbe semmi beteges nincs ahogy egyik kommentárjába is írta valaki ,hogy gondolkozni csak lehet?..

Aki azt írta ,hogy beteges gondolkodású vagyok belegondolt már abba ,hogy például ha Kínába született volna vagy abba az országba ahol patkányt esznek lehet ,hogy vacsorára azt enne?

Meg nem tudom de aki azt írta ,hogy beteges gondolkodású vagyok neki semmilyen úgy mondd "beteges" gondolata nem volt? (Lehet ,hogy ha azt írja ,hogy nem akkor csak szerinte nem beteges ,de szerintem nagy valószínűséggel mindenkinek van beteges gondolata csak szerinte nem az.)

2009. szept. 25. 18:34
 20/47 anonim ***** válasza:
57%
szerintem se gáz, ha azon gondolkozol milyen. rengeteg olyan állatot esznek, amit a legtöbb európai, vagy akár magyar elutasítana (pl. kenguru - ami ausztráliában teljesen elfogadott, ott az a legalapabb vadhús - , kígyó, cápa, bálna, tengerimalac, majom, stb.). Elgondolkodni ezen szerintem is érdekes. Az emberhúsról pl. tudni, hogy állítólag édes.
2009. szept. 25. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!