Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A macskahús vagy kutyahús...

A macskahús vagy kutyahús milyen ízű?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi ,hogy van macskám is meg kutyám igaz nemnagyon kedvelem őket de belegondoltam h milyen lehet az ízük? Csak azért jutott eszembe mert hallottam olyat ,hogy van olyan ország ahol megeszik őket..:S

Valaki kóstolta már ,hogy milyen ízű?

A kutya vagy macskahús a jobb?

2009. szept. 24. 14:45
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Igen értem, de nem vagyok olyan ,hogy megegyem őket mert az állatkínzás lenne.
2009. szept. 28. 07:56
 32/47 anonim ***** válasza:
57%

Na látod!=)

Most gondolj bele te lennél egy ilyen kis árva kis aranyos kiskutyus vagy kiscica és midnent megteszel, hogy boldoggá tedd a gazdid és ő egyszer csak fogna és megenne! Mennyit szenvednél...ha tényleg komolyan gondolod ezt az egészet interneten tudsz rendelni...DE NE A TE ÁLLATKÁIDON PRÓBÁLD KI! Mond meg hogy hol laksz és én örökbe fogadom az állatkáid!

2009. szept. 29. 13:37
 33/47 anonim ***** válasza:
26%
barátom te elmebeteg vagy
2009. szept. 29. 13:54
 34/47 anonim válasza:
61%

Az emberhús édes, állította az Andokban lezuhant délamerikai football csapat, akik a túlélés reményében halott társaik húsát ették! Állítólag a ló húshoz hasonlít. (vöröshús)

Az állatvédők átesnek hüjjöngésükkel a ló túloldalára!!

Fotelból könnyű ordítozni fűt-fát... de még egyik szájából sem hallottam, hogy társadalmi munkában kiganéjoztak egy kutya-macska menhelyt.

Más kultúrában ezeket az állatokat fogyasztják, szokás és gusztus kérdése. A vegákat hidegen hagyja!

Te meg kérdező barátom elhiszem, hogy Tom és Jerry effektusként, nyárson forogva szívesen látnád a család házi kedvenceit amint zsírjuk csöpög... De ha nem bírod őket inkább kerüld el, vagy adjátok állatbarátoknak ajándékba!!

2009. szept. 29. 13:56
 35/47 anonim válasza:
9%
Jesszus nehhh máááár,te őrült vagy,h nem lehet szeretni az állataidat? most meg megakarod kóstolni? nahhát,gratula neked,undorító az ha valaki képes megenni egy macskát vagy kutyát!!!!!!!
2009. szept. 29. 16:39
 36/47 anonim ***** válasza:
49%
A macskát ha megnyúzod, megtévesztésig hasonlít a nyúlhúsra. Itt nálunk Cehországban a kutyahús csemegének számít. Magyarországi rokonaimnak a kis farkaskutyájukat ellopták és megették a cigányok. Na erre varrjatok gombot, pedig ez van!!!
2009. szept. 29. 16:50
 37/47 anonim ***** válasza:
22%
13.56!Állatvédő vagyok,nem csak a fotelban ülök,8 macskát és 4 kutyát hoztam haza az utcáról és akik már nem férnek el nálam azoknak gazdit keresek! Ha nem találok azok is nálam landolnak és soha nem érdekelt milyen a húsuk csak az hogy ,miből tudok már ennyi állatot etetni!Kérlek ne beszélj az állatvédők nevében hála istennek sokan vagyunk igaz nem elegen!!Te is felkelhetsz a fotelból vannak még kóbor állatok az utcán!!
2009. szept. 29. 17:19
 38/47 anonim válasza:
22%
17.19! Tizenhárom évig dolgoztam annál a cégnél amelyiknek az Illatos úton van az állat menhelye. Munkaidőben nyitva van a látogatók előtt is, szinte ingyen örökbe fogadhatsz egy kis lényt azok közül amelyek a szemükkel szinte könyörögnek hogy kikerüljenek!!! Nagyon sokat megmentettem a biztos haláltól amelyek az autó utakon kóboroltak! ...de takarítani is voltam... a lakás méretem sajnos nem engedi meg, hogy bármilyen állatot is tartsak! De 12 évig így is volt egy boxerom.
2009. szept. 30. 09:33
 39/47 anonim válasza:
74%
Add oda nekem őket, majd én megeszem, ha szeretnéd, küldök belőlük egy éthordónyit!
2010. jan. 10. 15:55
 40/47 anonim ***** válasza:
Én küldök neked éthordót és edd meg ami benne lesz! Jó étvágyat!
2010. jan. 16. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!