Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A macskahús vagy kutyahús...

A macskahús vagy kutyahús milyen ízű?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi ,hogy van macskám is meg kutyám igaz nemnagyon kedvelem őket de belegondoltam h milyen lehet az ízük? Csak azért jutott eszembe mert hallottam olyat ,hogy van olyan ország ahol megeszik őket..:S

Valaki kóstolta már ,hogy milyen ízű?

A kutya vagy macskahús a jobb?

2009. szept. 24. 14:45
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
48%
Nyugi, kérdező, beteges nem vagy, csak kíváncsi, Indiában valószínűleg megköveznének vagy legalábbis ölni lehetne az ott élők tekintetével, ha marhapörköltet szeretnénk enni. Mindössze azért ez a felháborodás, mert olyant kérdeztél, ami Magyarországban nem éppen számít hétköznapinak, sőt, de attól még nem kéne rossznak gondolni, hiszen akkor egész országokat és kultúrákat ítélhetnénk el. Van, ahol rovarokat is előszeretettel csemegéznek, evett már valaki? Állítólag némelyik olyan ízű, mint a csirke. :-) Ezt persze sehol nem hívják állatkínzásnak, csak egyesek undorodnak tőle, de van, ahol természetes.
2009. szept. 25. 22:02
 22/47 anonim ***** válasza:
89%
én ettem tücsköt. olyan volt mint a chips. tök száraz és fűszeres. az íze jó volt, de azért a lábakat szétrágni elég undorító...
2009. szept. 25. 22:06
 23/47 anonim ***** válasza:
52%
Nem beteges vagy,te beteg vagy!
2009. szept. 26. 08:04
 24/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket!

Miért lennék beteg?

Szerintem még mindig csak kíváncsi vagyok.

Szerintem mindenki aki erre a kérdésre rákattintott lehet ,hogy nem annyira mint én ,de valamelyest egy kis kíváncsiság benne is rejtőzik a feltett kérdés iránt.

Egyébként nem is tudtam ,hogy a tücsök olyan mint a chips:P , ha alkalmam lesz rá akkor biztos ,hogy kipróbálom!

2009. szept. 26. 13:21
 25/47 anonim ***** válasza:
64%

Én ezt nem értem, itt mindenki vegetáriánus? A macska meg a kutya ugyanúgy állatok, mint a sertés, a csirke vagy a marha. Ha azokat megeszitek, akkor miért szekáljátok azt, aki kíváncsi, milyen a macskahús meg a kutyahús?

Indiában a marha szent állat, és nem eszik meg, csak úgy tartják, mint itthon a kutyát. Nálunk pont fordítva van. Szerintem ebben semmi beteges nincs.

2009. szept. 26. 14:41
 26/47 anonim válasza:
62%

Én nem gondollak betegesnek, hacsak nem akarod megkostólni.

Nekem is eszembe jutott egyszer egy ehhez hasonló kérdés: hogy az ember húsának milyen íze lehet...?

Nem akarok senkit megenni :-) Csak egy kérdés, de nem szeretnék erre választ kapni...remélem senki nem tudja.

És remélem a kutya, macska húsát sem érezte még senki.

Biztos lehetsz benne hogy nem finom, nehogy kipróbáld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. szept. 26. 15:55
 27/47 anonim ***** válasza:
37%

Azért nem ártana,ha a kérdező felkeresne a kérdéseivel egy jó pszichiátert!

Vay ha ennyire unatkozik,talán elmehetne dolgozni vagy tehetne valami más hasznosat,nem lenne ideje a hülyeségeire.

2009. szept. 26. 22:06
 28/47 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyok vegetáriánus de a csirkével nem lakom 1 lakásban és nem viszem sétáltatni,nem kötődöm hozzá mint 1 családtaghoz!Nem én választottam ,hogy megeszem a marhát vagy a csirkét így nőttem fel és az már természetes de vannak cicáim és kutyám de igenis természetellenesnek tartom ,hogy azon gondolkodjam milyen ízű lehet,úgyanúgy ahogy Indiában természetellenes más állat!Az is elborzaszt,hogy kínában megeszik,láttam 1 dokumentum filmet(végig sírtam)ahogy azok a szerencsétlen macskák várták a halálukat,volt amelyiket élve nyúztak!Ajánlom figyelmedben!!Inkább a kóbor állatok megmentése illetve az állatkínzás megfékezése legyen a fejedbe az sokkal hasznosabb!
2009. szept. 27. 08:28
 29/47 anonim ***** válasza:
35%
14.41!Én sem vagyok vegetáriánus de a csirke és a marha nekem nem ugyanaz mint az otthonomba velem lakott állatok!Nem minden élőlény csak hús,és nem minden az evés ösztönéhez kapcsolódik reméljük pont ezért vagyunk emberek!!!
2009. szept. 27. 08:31
 30/47 anonim ***** válasza:
69%
Személy szerint én nem is magán a kérdéseden háborodtam föl, mert igen, legyen valaki kíváncsi. Hanem az alatta fűzött megjegyzéseden, miszerint "van macskám is meg kutyám igaz nemnagyon kedvelem őket". És tudod a főkérdésed alatt egy ilyen megjegyzés, na ezt a kettőt összeolvasva, na nálam ezért a nagy felháborodás. Remélem érted.
2009. szept. 27. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!