Hogyan kell legyőzni a szorongást?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 17:59
1/6 anonim válasza:
Nehéz legyőzni, leginkább úgy lehet ha szembe nézel a "félelmeddel", sosem lesz jobb ameddig kinem próbálod. Most persze ha a magasságtól félsz akkor ne menj el ejtő ernyőzni, mert ugye az nem mindennapi dolog. Akkor érdemes magadat "kínozni" ezzel ha ez rendszeres kel szorongnod valami miatt. Egyébként ezt így eléd nehéz megmondani, ha semmi támpontot nem adsz, hogy mi az. Lehet többen tudnának segíteni.
2/6 A kérdező kommentje:
nehéz mások felé nyitnom. vagy egyátalán nem megy. de köszi a választ!
2013. ápr. 17. 16:05
3/6 anonim válasza:
Nem akarok senki felé rossz példát mutatni, de mivel ez a legfrissebb kérdés ezzel kapcsolatban, ide írom. Rohadtul szorongtam nemrég valami miatt, amiből tudtam, hogy most muszáj kijönnöm és minél hamarabb. Nem szoktam dohányozni (esetleg ritkán, egy-egy alkalommal) de ez a cigi (2 szál) most nagyon kellett.. tudom hogy nem ez az általános megoldás, de örülök hogy itt volt kéznél, mert le kellett nyugodnom és felkészülnöm a továbbiakra és ezt így tudtam kivitelezni.
4/6 A kérdező kommentje:
neha en is ragyujtok kethonaponta egyszer, de nem nagyon segit. mondjuk lehet hogy keves de nem akarok raszokni. amugy koszi a valaszt.
2013. máj. 22. 19:05
5/6 anonim válasza:
Az kemény, akkor kb 2 évente befektetsz egy dobozra :D
6/6 A kérdező kommentje:
igen :D
2013. máj. 24. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!