Az öngyilkosság megoldás?
Figyelt kérdés
van még valaki úgy aki azt gondolja h teljesen kilátástalan az élete és jobb lenne ha eldobná magától de nem meri? nekem csak ez jár a fejemben. már évek óta nem javul a helyzetem. de anyukám miatt nem akarok semmit sem csinálni magammal, mert nem engedhetem meg h sírjon miattam. kérlek titeket csak értelmes válaszokat. köszönöm!2013. ápr. 10. 21:53
21/22 anonim válasza:
Kedves 14%-os válaszoló! (Gondolom a korod és az iQ-d összeadva nincs ennyi...)
Létszíves ne generáld itt a vitát. Egyszer leírtad a válaszod és pont. Megmagyarázni nem tudod, de ezt nem is várjuk el. Ilyen szókinccsel elég nehéz lenne! Ha vitatkozni akarsz és érvelni a butaságot mellett akkor keres egy fórumot. Ez az oldal nem erre való. Köszönöm a megértésed!
Üdv.: egy elégedett vásárló
22/22 anonim válasza:
az öngyilkosság semmire nem megoldás.
inkább szerezz új ismerősöket, barátokat. nem azért élsz hogy meghalj. :/
én is próbáltam már megtenni, de a család érdekében ne tedd meg. ha szereted anyukádat akkor maradj vele. esetleg menjetek el valahova sétálni pizzázni vagy akár csak városba nézelődni, de ne gondolkozz az öngyilkosságon. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!