Mit csináljak? A barátnőm ki akar túrni ENGEM!
Figyelt kérdés
nagyon jóban vagyok egy lánnyal (így jelölöm A) és van egy barátnőm (B) . Ma A megkérte , hogy menjek táncra én erre elmentem . És akkor B azt csinálta hogy bejött az öltözöbe és ezt mondta ( egyébként ő is mindig mondja hogy jöjjek táncra) : NEEEEEEE!!!! Te mit keresel itt ?? :o oo ne már !!! én meg azt mondtam : Mi a baj??? Erre B : háááth igy teljesen más lesz a tánc és te meg összetimized -.- !! Én : nem fogom én 'összetimizni' B: Tudod Így teéjesen más lesz a tánc és tudod néha szeretnék eggyütt lenni A-val KETTESBEN . erre egy csak C beleszólt hogy : hey nem szabad senkit sem kitúrni ! erre nekem minden teljesen leesett ! meg mikor mellette vagyok A-val akkor odajön középre . Lehet , hogy adnom kéne nekik teret de nekem ez rosszul esett mikor azt mondta hogy 'nemmáááár te meg mit keresel itt ?' lécci válaszoljatok !!!! ZÖLDPACSI LESZ MINDENKINEK!!!#barátnő #kiakar túrni
2013. ápr. 5. 19:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez a B egy kicsit sokat kepzel magarol.Ne foglalkozz vele nem kell neked azt tenned amit o mondd ha neked jol esik A-val baratkozni akkor tedd meg,ha te tancra akrsz jarni akkor hajra nem o neked senkid hogy megmondja hogy hova mehetsz es hova nem es hogy felelossegre vonjon....valoszinuleg csak irigy hogy joban vagy A-val...az ilyen nem baratno aki ki akar turni...;)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi !!! :)))
2013. ápr. 5. 19:43
3/4 anonim válasza:
Mondd meg a B-nek, hogy nem sajátíthat ki magán mindent. Ja, és hogy ha nem tetszik neki, hogy ott vagy a táncon, akkor menjen el ő... -.-"
4/4 A kérdező kommentje:
+ egyfolytában beleakar szálni mindenbe pl .: kitalálunk eg ydalt mondjuk és akkor egyszer elénekeljük A-val és B megjegyzi és énekli velünk . Erre meg ő mondja hogy takarodjak innen mikor ő meg 'összezsanizza' a dalt(most a dal jutott eszembe) -.- De akkor is mindig mindenbe be akar szálni és nem akarok vele összeveszni mert akkor azon besértődik inkább maradok csönben :'(
2013. ápr. 6. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!