Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek nem botrány, hogy...

Szerintetek nem botrány, hogy egy csomóan nem tudnak helyesen írni?

Figyelt kérdés
Itt most nem arra gondolok, hogy véletlenül valaki mellégépel, hanem arra, hogy pl. "aludnék" helyett "aludnákot" írnak vagy olvastam már ilyet is, hogy "milyen" helyett "mijent" ír valaki vagy a "j"-t és az "ly"-t felcserélik...A másik amitől még nagyon ki tudok akadni az a "de viszont" és a "mindíg" (ami ugye mindig). Szerintem nagyon gáz, hogy itt élnek ezt a nyelvet beszélik, használják és nem képesek rendesen megtanulni. :S
2009. szept. 20. 14:41
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Na te se tudsz helyesen írni... (utolsó)
2009. szept. 21. 17:19
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerinted mi nem jó? Te biztosan jobban tudod, nem is ismered a vesszőt.
2009. szept. 22. 16:56
 23/30 anonim ***** válasza:
55%

XXXD Akasztják a hóhért :D Ráadásul pont a másik hóhér :D

Kedves utolsó, a "mindegy"-et egybe írjuk! :D

2009. szept. 22. 17:24
 24/30 anonim ***** válasza:
55%
Bár kíváncsi lennék, hogy a kérdésfelvevő is tudta volna-e, hogy ez a hiba, vagy csak biztos ami biztos alapon bemondta, hogy te se tudsz helyesen írni. Aki nem ismeri a vesszőt, annak nem biztos, hogy feltűnik egy külön írt mindegy :D
2009. szept. 22. 17:45
 25/30 anonim ***** válasza:
jaja én is utálom az ilyeneket,hogy"mind1" meg stb. szerintem ez felháborító,botrányos de nem is veszik észre magukat!
2010. jún. 8. 14:37
 26/30 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2009-09-22 16:56

Te meg nem tudsz alapvető szavakat leírni. Szerintem a vessző hiba kisebb dolog.

2010. jún. 9. 00:09
 27/30 anonim ***** válasza:

"Te meg nem tudsz alapvető szavakat leírni. Szerintem a vessző hiba kisebb dolog."

Te vagy annyira felháborodva a helyesírási hibákon, akkor ismerd be a saját hibáidat is, még ha csak egy vesszőhiba is.

2010. jún. 9. 13:37
 28/30 A kérdező kommentje:
Beismertem, hogy vesszőhibám van, ha eddig még nem tűnt volna fel. Amúgy meg nem erről beszélek. Senkitől nem várom el, hogy kifogástalanul írjon, de azért van egy határ szerintem. Amikor olvashatatlan és értelmetlen dolgokat írnak hát... érdekes és zavaró, de lehet, hogy csak nekem.
2010. jún. 9. 23:34
 29/30 anonim ***** válasza:
Én értem, de nem kell ennyire görcsösen. A "láwcsi" nyilván elég gáz, de a muszájt még most is sokan "muszálynak" írják.
2010. jún. 10. 16:20
 30/30 A kérdező kommentje:
Na én pont a "muszálytól" meg a "mindígtől" vagyok ki. :D Viszont az igaz, hogy a láwcsi, puszcsi és társai rosszabbak.
2010. jún. 10. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!