Szerintetek nem botrány, hogy egy csomóan nem tudnak helyesen írni?
Figyelt kérdés
Itt most nem arra gondolok, hogy véletlenül valaki mellégépel, hanem arra, hogy pl. "aludnék" helyett "aludnákot" írnak vagy olvastam már ilyet is, hogy "milyen" helyett "mijent" ír valaki vagy a "j"-t és az "ly"-t felcserélik...A másik amitől még nagyon ki tudok akadni az a "de viszont" és a "mindíg" (ami ugye mindig). Szerintem nagyon gáz, hogy itt élnek ezt a nyelvet beszélik, használják és nem képesek rendesen megtanulni. :S2009. szept. 20. 14:41
1/30 anonim válasza:
Bocsi' de te mióta vagy az oldalon?, mert a keresőben találsz legalább 50 hasonló kérdést, és vagy 200 választ. Egyébként engem zavar, de az oktatás is válságban van!
2/30 anonim válasza:
Nem botrány, csak elszomorító.
3/30 A kérdező kommentje:
Na és az baj, hogy most én is megkérdeztem? Elolvastam párat, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ez szerintem nem olyan hűű, de nagy gond...
2009. szept. 20. 14:51
4/30 anonim válasza:
Sztem az botrány h vkinek van ideje ien hülyeségeken problémázni :P
5/30 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem hülyeség és elég elkeserítő, hogy egyre többen vannak ilyenek.
2009. szept. 20. 14:54
6/30 anonim válasza:
Nem az a szomorú, hanem minél több ilyet olvasok, annál inkább kezdek elbizonytalanodni korábban evidens dolgokon...:)
7/30 anonim válasza:
engem nem keserít el, marhára nem érdekel ez az egész! te se foglalkozzál ilyenekkel!!!
8/30 anonim válasza:
Engem is zavar!Tényleg=ténleg/télleg, miháncs=miután
és az a bizonyos csi végződések.
9/30 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem hülyeség és elég elkeserítő, hogy egyre többen vannak ilyenek."
Az a vicc hogy te sem tudsz helyesen írni. A botrány helyett én inkább azt írtam volna hogy szégyen, a csomóan helyett meg a sokan vagy rengetegen lenne a megfelelő. Bár ezek nem helyesírási hibák. A vesszőket ugyan használod-csak éppen nem mindig jó helyen.
Amúgy tényleg bosszantó, de én nem azért regisztráltam be erre az oldalra hogy helyesírást tanítsak, hanem azért hogy SEGÍTENI tudjak az embereknek.
10/30 A kérdező kommentje:
Most, hogy a szégyen helyett botrányt írtam annak mi köze a helyesíráshoz?
2009. szept. 20. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!