Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha lenne 100 ezer forintotok...

Ha lenne 100 ezer forintotok és bármire költhetnétek 16 évesen akkor mire költenétek? :D

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 10:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. jogsira tenném mert msot kezdtem el. De talán a géept is felkéne újítani, de lehet elbuliznám
2009. szept. 20. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Sztem ez tökre emberfüggő, ki mire vágyik.

Én sztem gyűjtenék még hozzá és kicsit később a barátokkal elutaznék vhova. :P

Lehet h ez nem olyan kézzelfogható mint a ruhák, a bicikli vagy a hifi, de az élmény sztem megéri :P

2009. szept. 20. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

eredeti CD-k,bőrkabát

a többin még gondolkodom :)

2009. szept. 20. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Hát tudnám mire költeni..

Vagy félreraknám plasztikai műtétre, vagy vennék egy új mobilt, mert a mostani felmondta a szolgálatot.

Még mielőtt valaki lenézne, nem porcelánbaba akarok lenni, egészségügyi okokból kéne a műtét, de még nem olyan súlyos, hogy TB fizetné..

2009. szept. 20. 23:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Most inkább 20 ezer forintot magamhoz vennék, abból kijövök jópár hónapig, feltölteném a mobilom, a maradékot meg betenném a bankba... Jó lesz az később is.
2009. szept. 27. 13:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Én beraknám a bankba ,hogy kamatozzon.
2010. aug. 16. 19:03
 17/17 anonim válasza:

félretenném szűkösebb időkre, vagy kaját vennék belőle, esetleg olcsó ajándékot, valami apróságot karácsonyra, vagy parfümöt magamnak, meg mindent ami hasznos, de kortól függetlenül ha ennél több pénzem lenne, egy részét beraknám bankba, had kamatozzon, egy részét meg lakásra költeném, ami a sajátom lenne, és nem kéne kölcsönt felvenni meg hiteleket fizetni.

Meg félretennék h legyen pénz esküvőre, mert szeretnék polgári esküvőt, valami szolidat, és kell a gyűrűkre a pénz, vendégeknek kajára, meg a ruhára, akkoris ha nem fehér ruhát kölcsönöznék, hanem mondjuk varrnék ruhát magamnak, vagy max vennék fel elegáns kosztümöt. Félre kell tenni pénzt, ha nincs munka, hogy fizessük a tanfolyamokat, (olyan szakmát szereznék amiben el lehetne helyezkedni, ha nem itt akkor pesten, pécsen, sopronban, vagy külföldön)meg addigis a rezsit,

ha sok pénzem lenne akkor meg jól jönne valami vállalkozást indítani belőle.

Költenék egy keveset gyógy és szépészeti kúrákra, amit házilag el lehet végezni. Elmennék természetgyógyászhoz, csontkovácshoz, gyógymasszőrhöz. Elmennék állapotfelmérő vizsgálatra, aura elemzésre stb.

max kozmetikushoz h normálisan csinálja meg a szemöldökömet, meg ha gyereket vállalnék akkor tudjak neki venni ruhákat és egyéb bébi holmikat.

2012. dec. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!