Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha lenne 100 ezer forintotok...

Ha lenne 100 ezer forintotok és bármire költhetnétek 16 évesen akkor mire költenétek? :D

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 10:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Kipofoznám a szobámat, vagy félre raknám hogy ha eljön az ideje akkor a jogsiba bele tudjak fizetni.
2009. szept. 20. 10:10
 2/17 anonim válasza:
100%

az nagyon sok mindentől függ, például, ha anyagilag mindened megvan és iskoláid is fizetve, akkor ruhák, utazás,szórakozás.

Ha rosszabb anyagi körülmények között élsz és nem tudsz továbbtanulni, akkor egy olyan tanfolyam elvégzésére, melynek eredményeképpen fizetést kapsz.

Ezt igy lehet sorolni, mert ahány ember annyi válasz.

Én pl. most lakásfelujitásra költéném mert nekem arra van szükségem.

2009. szept. 20. 10:10
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
vásárolnék belőle ruhákat, táskákat, cipőket, SOKAT:D
2009. szept. 20. 10:31
 4/17 Dymo ***** válasza:
100%
Egyértelmű, nyílvesszők meg bőrpáncnél :D
2009. szept. 20. 10:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy solo vagy basszus gitárt, erősítőt, efekt pedált meg ami kell.
2009. szept. 20. 10:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy új számítógépasztalt vennék, mert a mostanin nem lehet elférni rendesen. A többit félreraknám későbbre.
2009. szept. 20. 10:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen amikor leérettségiztem, összejött a nagy család és mindenkitől kaptam pénzt, kicsivel több mint 300 ezer forintot kaptam (sem mi, sem a családunk nem gazdagok, de a gyerekek érettségijeire mindenki kinyitja a tárcáját, mi is kinyitjuk az unokatestvéreim érettségijeire, ez nálunk hagyomány).

Én előszöris vettem magamnak egy biciklit, amire már régen vágytam. Nagyon megnéztem hol veszem, mennyiért, sok boltot bejártam, hogy olcsón minnél jobbat tudjak venni. Végül 50ezerért vettem. Ennek 4 éve, azóta is imádom, a szemem fénye (másnak a kocsi, nekem a bicikli...kinek mi a fontos :))

Vettem magamnak egy hifit amire szintén régen vágytam, 60ezerért. Azóta is megvan és arra ébredek minden reggel :)

Mp3 lejátszót is vettem, 10ezerért. Sajnos az azóta tönkrement.

Téli cipőt 16ezerért, téli kabátot 25ezerért, és ruhákat: pulcsik, nadrágok.. tehát ruházkodásra elment kb 70ezer.

A többit nem tudnám megmondani mire költöttem... az biztos, hogy nagyon sok pénz ment el hülyeségre, de nem tudom hogy mikre!

22L

2009. szept. 20. 10:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Vennék egy rohadt jó görkorit! 16F
2009. szept. 20. 11:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Feltuningolnám a szobám:D L/16
2009. szept. 20. 11:41
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

cipők,táskák,és ruhák minden mennyiségben.

vidámparkozás és mozizás barátokkal.kicsit félre is raknék,nem mindent egyszerre dobnám el.de azért tudnám mire.

2009. szept. 20. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!