Picurka68 kérdése:
Műtéti altatás követően előfordulhat e személyiség változás?
Figyelt kérdés
Találkozott e már valaki ilyesmivel mert a gyerekünk 360 fokos fordulatot tett rossz irányba azóta nem jár iskolába, lop, hazudik szemrebbenés nélkül, nem fogad szót, nem érzi tetteinek súlyát, most gyanakszunk, hogy nem e az altatástól vagy az altatás alatt történt valami, vagy a műtéttől való félelemtől jött ez ki.2013. márc. 19. 19:56
1/5 anonim válasza:
Nem tudom milyen mutet volt, de szerintem inkabb az lehet a helyzet hogy a mutet miatt rajott hogy egyszer elunk, es most all-in.
Azt kevesbe tartom valoszinunek hogy az altatas miatt megvaltozott a szemelyisege:)
2/5 anonim válasza:
Nem nagyon volt még példa ilyesmire! Agyi károsodás egy sima altatástól nem szokott előfordulni.
3/5 szántóvető válasza:
egyetértek az első válaszolóval,nem külső beavatkozás hatására változott meg hanem átértékelt magában pár dolgot.
4/5 A kérdező kommentje:
Mandula műtétje volt de azóta annyira megváltozott hogy rá sem lehet ismeri mintha teljesen más gyereket kaptunk volna vissza. Mi is elcsodálkoztunk ezen mert a mandula műtét rutin műtétnek számít de a nyomozás alapján erre gyanakszunk mert előtte nem volt ilyen. Kérem ha valaki hallott már ilyesmiről vagy megtapasztalta akkor írjon. Mi már hallottunk mástól ilyen esetről ezért keressük sorstársainkat.
2013. márc. 20. 17:20
5/5 anonim válasza:
Tuti, hogy valamit megváltoztat az emberben!!...Engem is altattak és azóta teljesen más lettem. Mintha valami gátolná bennem azt a félénkséget, amilyen a műtét előtt mindig is voltam. Felszabadult lettem. Jó lenne erről valamilyen tudományos cikk, valami hivatalos leírás, de gondolom csak kevés emberrel történik ilyen. Én nagyon élvezem, lehet hogy nekünk máshogy reagált az agyunk az altatóra. Fogalmam sincs, de biztos hogy azzal van összefüggésben ez a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!