Miért vagyok ilyen gyáva, gyenge és önző ember? :S
Figyelt kérdés
Már korábban is írtam ki hasonló témákban kérdéseket (nem vagyok elégedett a kinézetemmel és a képességeimmel), de valójában nem mentem sokra a válaszokkal. Talán csak azért írtam ki a kérdéseket, hogy végre elmondhassam valahol, de a privát üzeneteken keresztül történő beszélgetéseket kerülném mégis. Mivel arra a következtetésre jutottam, hogy az egész az én hibám. Problémáim jellemhibákból származnak, hogy nem tudom elfogadni a dolgokat és mindig megijedek, ha megpróbáltatások elé kerülök. Félek az emberektől és a jövőtől, mert nem látok semmi szépet. Nem tudom semmit sem elérni: évek óta itthon punnyadok és várom a csodát, nem fogyok le, nem tanulok,nem bulizok, nem sportolók, nincsenek nagyon barátaim, nem tudok semmit. Néha csak beledölnék egy késbe és véget érne egy hasztalan lény létezése. De ezt nem tehetem meg csak úgy harc nélkül. Ha harcolok és úgy vesztek még mindig szívesebben nézek tükörbe, mint most. Hogy változhatnék meg? Hogy lehetnék egy ronda kis hernyó aki kimászik a gubóból (Egyébként 18 éves lány vagyok)2012. máj. 27. 14:17
1/3 anonim válasza:
Akkor motiváljon a tanulás, huszonévesen az előnyödre fog vállni, mikor társaid nem tudják mit kezdjenek magukkal.
Ha van pénzed mindened meg lesz, hidd el. Igényesebb helyek, majd megtalálod a társaságod.
2/3 anonim válasza:
szerintem nem vágysz rá, hogy más életed lehessen. ha eléggé másképpen akarnál élni, akkor tombolna benned a dühös késztetési vágy, hogy végre olyan, vagy hasonlóan jó életed legyen, mint amit szerinted el tudnál érni egyedül. ha kövér vagy, tény, hogy nehezebben barátkoznak veled. hát kezdj el otthon tornázni magadnak-magadért, a tükör előtt. néhány hónap alatt rendszeres mozgással csodákat érhetnél el, ha belevágnál, és megkövetelnéd magadtól, hogy minden nap csináld. barátokat aztán később akár egy aerobik óráról, vagy bármilyen klubból szerezhetsz, ott is főleg az öltözőben érdemes elkezdeni a csevegést. tanulni pedig jól mondja az előző, mindig érdemes, mert a tudást senki el nem veheti. na meg persze mindenhol a tudásért fizetnek. ha pedig mindehhez nincs elég késztetésed szerinted, akkor vajon miért tennéd fel olyan sokszor ezt a kérdést? a késztetést ne kérdezésre, hanem cselekvésre használd inkább. tömören megfogalmazva tanulj, mozogj, járj el klubokba vagy szakkörökbe, ha tenni akarsz magadért.
3/3 anonim válasza:
nekem is ugyanez a bajom egy pár éve.. tavaly érettségiztem és azóta végleg elhagytam magam.. hasonlóan , mint , ahogy leírtad.. agyilag voltam elfáradva, kb ki sem keltem soha az ágyból, csak ha suliba kellett menni (azt is nagyon nehezen).. viszont nemrég kitaláltam, hogy elmegyek futni- minden este 8km.. és nem tudom, hogyan, de másnap reggel magamtól fel tudtam kelni, sokkal jobb hangulatom van azóta és nem vagyok "olyan agyhalott".. nekem az segít, ha estére kifárasztom magam fizikailag teljesen.. szerintem próbáld meg te is.. ne gondolkodj rajta, hogy mit csinálj és, hogy nem bírod, csak indulj el simán.. figyeld meg, h. sokkal jobb érzés lesz másnap :) (19 L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!