Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért cikiznek az osztálytársaim?

Miért cikiznek az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

röviden:2 hónapja lemelegeznek,de nem akarok verekedni,mert

a szüleim nem neveltek állatnak!pedig nem vagyok meleg!amióta bejelentettem hogy van barátnőm,mégjobban csinálják!miért,mit csinálok rosszul??mit csináljak hogy ne csinálják??? kicsit az önbizalmam kevés !

2013. márc. 14. 19:41
 1/7 A kérdező kommentje:
jaj,F/13
2013. márc. 14. 19:42
 2/7 aspikami ***** válasza:
szard le őket!
2013. márc. 14. 19:58
 3/7 anonim válasza:

Ezaz... ne foglalkozz velük. Ha állandóan rápörögsz, kihasználják ezt, és tovább folytatják. Ha tudomást sem veszel róla, akkor egyszer majd abbahagyják.

Ja, és ez nem arról szól, hogy te most ettől puhány vagy. Épp ellenkezőleg! Te felülkerekedsz így a téged szekálókon.

Csak tanulj szorgalmasan, és mosolyogva, köszönve lépj be minden reggel az osztályba. Az élet szép, ne hagyd, hogy elrontsák a fiatal éveid. :)

2013. márc. 14. 20:02
 4/7 A kérdező kommentje:
én tudom,de hamár az eset tettlegességig fajul,mit csinájak?üssek??
2013. márc. 14. 20:12
 5/7 szántóvető ***** válasza:
ha az ember nem pont olyan mint az átlag akkor újjal mutogatnak rá mintha leprás lenne,ráadásul jó eséllyel kiközösítik.sajnos csak azt tudom mondani hogy megoldás a tekintély kivívása méghozzá erőszakkal,máskülönben lúzerként fognak rád tekinteni a közösségen belül.ilyen világban élünk.szó nélkül menj az illetőhöz és egyszerűen sorozd meg a fejét,a többi f@sz nem mer gúnyolódni utána.és kondizhatnál egy keveset ha vézna vagy.
2013. márc. 14. 20:17
 6/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok vézna :D megoldom :D köszönöm :D
2013. márc. 15. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Én az ilyeneket csak kutyáknak hívom, mert én is vonzom az ilyen idiótákat.

Ja, és ha valaki másat cikiz, kötekedik, irigységből teszi.

Így akarja ellensúlyozni nyomorult, barbár jellemét.

2013. márc. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!