Miért szokták a szülők a pici gyereküket szájon puszilni?
Figyelt kérdés
Számomra e furcsa. Jó amikor pici voltam akkor anya ha jól emlékszem adott rá. Talán még apum is. Egy csomó híres embernél is látom, hogy ezt csinálják.
Pl.: most láttam egy képet Beckham-ről ahogy szájon puszilta a fiát. (innen jutott amúgy eszembe a kérdés :D)
Végül is aranyos dolog, de egy kicsit mégis furcsa nekem ha egy apa szájon puszilja a fiát... Értem én, hogy a szeretet meg minden, de ellehet azt intézni az arcon is. Mondjuk az igaz, hogy a kisgyerekek szeretik ezt :)
2009. szept. 14. 17:30
1/4 anonim válasza:
Azért, mert gusztustalan pedofilok. Mind.
2/4 anonim válasza:
Nekem is furi.Elvileg belsőségesebb mert az "jelenti"szeretlek,arc puszit meg adunk a barát barátnőknek...stb.
3/4 anonim válasza:
látszik, hogy nagyon szereti a gyerekeit. és ha a gyerek oda rakja a puszit nem húzza el magától, sztem ez normális. minden családnál mások a szokások, lehet ő is ad nekik a szájukra mert így szokás náluk.
4/4 anonim válasza:
áh "gyerekkoromban":P még engem is szájon pusziltak :D ma már szerintem fura, inkább arca szoktam adni a fateréknak :/
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!