MIlyen napod volt ma a suliban?
Figyelt kérdés
vagy a munkahelyen?:)2009. szept. 14. 12:25
1/8 anonim válasza:
Voltam benn két fantasztikus előadáson az egyetemen. :D Aztán a harmadikról eljöttem, mert már hallgattam ezelőtt ezt a tárgyat. Egyébként olyan, amilyen lenni szokott. Hangos, nyüzsgős, kávézós, beszélgetős, infógyűjtős. :) És a tiéd?
2/8 anonim válasza:
Nagyon jó eddig. Első nap a suliban és egy előadó nem jött. Történetesen vele van az első 6 órám. Szóval csak délután kell bemennem :-D
3/8 anonim válasza:
utsó óráról eljöttem, mert fostam mint a gép; XD
4/8 anonim válasza:
Csak két órám volt, amiket élveztem, jó volt, csak kicsit lezsibbasztotta az agyam. :D De azért jó most itthon ülni... :)
5/8 anonim válasza:
nekem nem volt olyan rossz ...bár feletem és 2est kaptam :@
6/8 A kérdező kommentje:
van ilyen biztos meg vakacios filingben vagy:)
hat nekem eleg jo makezdodott meg nekem a suli...s kikaptuk a konyveket, megneztem a golyakat...naon jo nap volt:D
2009. szept. 14. 17:40
7/8 anonim válasza:
Én kaptam irodalomból egy 3-ast, de nem írtunk dogát számvitelből, aminek örültem! : ) Egyébként elég punnyadós napom volt, holnap is hasonló lesz, nincs tervben semmilyen dolgozat. : ))
8/8 anonim válasza:
Pizsamában mentem iskolába! De komolyan! Ott vettem észre, hogy elfelejtettem átvenni a felsőt!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!