Ma milyen napod lesz? :D
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 07:48
1/8 anonim válasza:
Rossz! Nekem mostanában mindig rossz napjaim vannak. Csodálkoznék ha egyszer jó napom lenne.
2/8 anonim válasza:
Jó. Végre a családommal tudok tölteni egy fél napot. Mióta elköltöztem anyukámtól nem igazán volt időm vele lenni,folyton dolgozom.De nemsoká megyek érte és csavargunk egy kicsit.
5/8 anonim válasza:
Mindjart megyek munkainterjura. aztan suliba deltol. aztan delutan haza, csinalok valami kajat aztan tanulok. este meg itt fogok lenni gy.k.-n, mint mindig.
6/8 anonim válasza:
Nekem ma remek napom lesz. Jó formában vagyok.
Szerintem este megölök valamit: Szarvas vadászat vagy vaddisznó majd, ami jön! Esetleg egy róka. Ki tudja mi akad a horogra.
7/8 anonim válasza:
Laborom lesz, a hetem fénypontja. Szeretem a szerdát. :)
8/8 anonim válasza:
Szar... Ket oran belul a tanulmanyin leszek es szuneteltetem a tanulmanyaimat- kenyszerbol...
Aztan vagy talalkozom a barataimmal vagy sem, nem is tudom h elmodjam-e nekik vagy mit csinaljak... Az egyetemiseknek nyilvan el kell mondanom.
Azt hiszem innentol el fogok tunni egy evre, az is benne van a pakliban h osztrak siterepen fogok nyomulni egesz szezonban novembertol-januarig es meg fizetnek is erte. El innen el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!