Milyen volt az első napod a suliban? (MINDENKI, aki iskolába jár! )
Nekem egész jól alakult,középsuliba mentem.31.-én volt az évnyitó,ma 3 of. óránk volt.Mindenki mondott magáról egypár mondatot,a fél osztály zenél és táncol..:/ én szeretek zenét hallgatni-ők meg majd zenélnek azoknak,akik csak hallgatni szeretik a zenét.
Szeretném ha minnél több élményt,tapasztalatot leírnátok,illetőleg,hogy jól éreztétek-e magatokat..stb.
:)
Nekem jó volt nagyon, én is középsuliba mentem. Kéttannyelvűs leszek. Ma reggel 8-tól volt az évnyitó, utána 2 ofő óra ahol az elég szétszórt osztályfőnök elfelejtett néhány dolgot :D, utána info magyar és nyelvi óránk volt.Ott bemutatkoztak a tanárok, elmondták mi kell az óráikra, mi nekik a fontos, milyen lesz az év stb. Szünetekben néhányszor eltévedtünk a suliban :D, vicces volt. Jah és rohadt sokan vagyunk....=/ :D
Nekem borzalmas. Elmaradt az évnyitó az eső és a szél miatt, ezért 4-5 órán keresztül ültünk bent a teremben, egymást bambultuk az osztálytársaimmal és atanár szövegelését halgattuk. Holnap viszon már tanulás. :(
15/L
csak 6.-án kezdődik a reghét.
így most még nyugodtan borozgatok a spanjaimmal. :-P
huhh:D egyetemisták:Đ
Bár nem lennék az.
Én kissé kínlódok a matektanár miatt.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!